BIENKA Fém Mosdó Ajtaján Jelek, Férfi, Női Mosdó Alá, Fürdőszoba Ajtót Jel/Plakát, Wc Jel Iroda vagy Üzlet, Magasság: 7 Cm wc (Szín : D)

BIENKA Fém Mosdó Ajtaján Jelek, Férfi, Női Mosdó Alá, Fürdőszoba Ajtót Jel/Plakát, Wc Jel Iroda vagy Üzlet, Magasság: 7 Cm wc (Szín : D)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

【Mosdó Jelek】Készlet, 2 Wc Jelek : A modern fürdőszoba jel készlet tartalmaz 1 Nők & 1 Férfi mosdó jelek az ajtót, vagy sima felület falakEzek a fürdőszoba fém jelek tökéletes minden üzlet, iroda, étterem, egyház, haza, vagy más környezetben, hogy szeretné, hogy adjunk egy kis stílus. 【Letisztult design】nem ragad, ugyanazzal a generikus jelet láttam a legtöbb nyilvános terek.Ez a minimalista megjelenés igénytelen kivitelben fog működni összhangban bármely munka hely, étterem, vagy más környezetben. 【Anyag】Az egyedi fürdőszoba ajtó panel kombinációja, fekete, zöld, a fekete rész alumínium ötvözet, a zöld rész készült akril, elegáns, stílusos, tökéletesen megfeleljen az ön igényeinek. 【Alkalmas alkalom】Aranyos jelek, amelyek jól illeszkednek a home office bolt, templom, iskola Korai Gyermekkorban Center fürdőszoba.Hagyd, hogy az ügyfelek tudják, merre van a mosdó. 【Vicces Ajándék】Ez a vidám fürdőszoba jel, szép ajándék, születésnapi vagy karácsonyi ajándékként a férfi, mind a női barátaim. 【Mosdó Jelek】Készlet, 2 Wc Jelek : A modern fürdőszoba jel készlet tartalmaz 1 Nők & 1 Férfi mosdó jelek az ajtót, vagy sima felület falak.Ezek a fürdőszoba fém jelek tökéletes minden üzlet, iroda, étterem, egyház, haza, vagy más környezetben, hogy szeretné, hogy adjunk egy kis stílus. 【Letisztult design】nem ragad, ugyanazzal a generikus jelet láttam a legtöbb nyilvános terek.Ez a minimalista megjelenés igénytelen kivitelben fog működni összhangban bármely munka hely, étterem, vagy más környezetben. 【Anyag】Az egyedi fürdőszoba ajtó panel kombinációja, fekete, zöld, a fekete rész alumínium ötvözet, a zöld rész készült akril, elegáns, stílusos, tökéletesen megfeleljen az ön igényeinek. 【Alkalmas alkalom】Aranyos jelek, amelyek jól illeszkednek a home office bolt, templom, iskola Korai Gyermekkorban Center fürdőszoba.Hagyd, hogy az ügyfelek tudják, merre van a mosdó. 【Vicces Ajándék】Ez a vidám fürdőszoba jel, szép ajándék, születésnapi vagy karácsonyi ajándékként a férfi, mind a női barátaim.BIENKAThis egy szuper aranyos, hogy megállapítsa, hol a fürdőszoba, ha úgy tetszik, hogy szórakoztasson.

További részletek

Material:
Metal
Colour:
bronze, black, gold, silver
Size:
18.3*3.3cm
Products include:
1*Restroom Sign :

Hasonló termékek a kategóriában