Húzza Ki a Ruhákat Rúd,nagy teherbírású Kihúzható Szekrény Szekrény Húzza Ki Rod piszkafa törölközőtartó/Kiterjesztése Vasúti(25Cm)

Húzza Ki a Ruhákat Rúd,nagy teherbírású Kihúzható Szekrény Szekrény Húzza Ki Rod piszkafa törölközőtartó/Kiterjesztése Vasúti(25Cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【Anyag】 Készült Tartós Alumínium, Abs Műanyag, Anti-Oxidációs, Megerősítése, valamint a Tartósság, Vastagabb Lóg Rod,Ng Beacapacity, Nem Könnyen Deformálódik 【Magas Minőségű】 Szilárd Fém Rúd, Megvastagodott Alap, Stabil, nagy teherbírású, Könnyű Telepíteni, a Mélység, a Szekrény Nagyobb, Mint a Hossza a Fogas Duinstallation. 【Önállóan dolgozik】 Lehet Tolni, Húzni, Ha Lóg a Nadrág.Minden Ruhatár Vasúti Működhet Önállóan Zavarása Nélkül. 【Space Saver】 egy Mul-Funcon Közel Vale Rúd, Ami Lehet, Akaszd fel A Clohes, Neckes, Sálak, Nem Csak A Serpenyők azt Teszi Maxmum Használata Azt a Helyet, Így Wll Mentés Elég hely Oher Használ. 【Széles körű felhasználásra】 Alkalmas Ruhatárba, Tároló helyiségek, meg Is Használható, Hát a Konyha vagy a Fürdőszoba, valamint, Hogy Teljes mértékben Használják a Teret. 【Anyag】 Készült Tartós Alumínium, Abs Műanyag, Anti-Oxidációs, Megerősítése, valamint a Tartósság, Vastagabb Lóg Rod,Ng Beacapacity, Nem Könnyen Deformálódik. 【Magas Minőségű】 Szilárd Fém Rúd, Megvastagodott Alap, Stabil, nagy teherbírású, Könnyű Telepíteni, a Mélység, a Szekrény Nagyobb, Mint a Hossza a Fogas Duinstallation. 【Önállóan dolgozik】 Lehet Tolni, Húzni, Ha Lóg a Nadrág.Minden Ruhatár Vasúti Működhet Önállóan Zavarása Nélkül. 【Space Saver】 egy Mul-Funcon Közel Vale Rúd, Ami Lehet, Akaszd fel A Clohes, Neckes, Sálak, Nem Csak A Serpenyők azt Teszi Maxmum Használata Azt a Helyet, Így Wll Mentés Elég hely Oher Használ. 【Széles körű felhasználásra】 Alkalmas Ruhatárba, Tároló helyiségek, meg Is Használható, Hát a Konyha vagy a Fürdőszoba, valamint, Hogy Teljes mértékben Használják a Teret.Ez egy Multi-Function Ruházat Vasúti, Amely a kagylót/> A Ruha, Nyakkendő, Sál, Nem Csak A Nadrágot.és/> Az Is Lehet Használni a Konyhaszekrényt!Ettől Maximális Használni a Helyet, Így megmenti Elég hely, Más célokra./> Hossza : 25 Cm, 30 Cm, 35 Cm, 40 Cm, 45 Cm, 50 Cm/> Telepítés Irányba : Top Telepítés/> Termék Előnyei : Anti-Korróziós, Anti-Rozsda, Csillapító Három Szakasz Vasúti, Helyet takarít meg,Ng, illetve Tartós, Hosszú élettartam./> A csomag tartalma : 1 X Nadrág Fogas helytakarékosság/> Megjegyzés : a/> 1.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában