Mxzzand Mobil Tintasugaras Nyomtató, érintőképernyő US Plug 100‑240V Multilanguage Kézi Tintasugaras Nyomtató ABS Grafit Alumínium

Mxzzand Mobil Tintasugaras Nyomtató, érintőképernyő US Plug 100‑240V Multilanguage Kézi Tintasugaras Nyomtató ABS Grafit Alumínium

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

LED érintőképernyő : A mobil tintasugaras nyomtató egy nagy felbontású LED érintőképernyő egy egyszerű UI felület, magas használati élményt 4 Core KUPA : A mobil tintasugaras nyomtató egy 4 magos KUPA, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen sok van szüksége, szöveg, számok, képek, stb.Nagy Kapacitású Akkumulátor : Ez a mobil tintasugaras nyomtató egy nagy kapacitású akkumulátor 2000m Ah, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer zökkenőmentes működését, folyamatosan.Alkalmazható Anyagok : A mobil tintasugaras nyomtató képes a különböző anyagok, beleértve a fa, akril anyagok, alumínium, papír, műanyag, stb.Ergonomikus Kialakítás : A mobil tintasugaras nyomtató kényelmes, ergonómikus kialakítás, támogatja a kézírás, stb.Ugyancsak támogatja az Android rendszer.LED érintőképernyő : A mobil tintasugaras nyomtató egy nagy felbontású LED érintőképernyő egy egyszerű UI felület, magas használati élményt. 4 Core KUPA : A mobil tintasugaras nyomtató egy 4 magos KUPA, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen sok van szüksége, szöveg, számok, képek, stb.Nagy Kapacitású Akkumulátor : Ez a mobil tintasugaras nyomtató egy nagy kapacitású akkumulátor 2000m Ah, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer zökkenőmentes működését, folyamatosan.Alkalmazható Anyagok : A mobil tintasugaras nyomtató képes a különböző anyagok, beleértve a fa, akril anyagok, alumínium, papír, műanyag, stb.Ergonomikus Kialakítás : A mobil tintasugaras nyomtató kényelmes, ergonómikus kialakítás, támogatja a kézírás, stb.Ugyancsak támogatja az Android rendszer.Szolgáltatás : 1. LED érintőképernyő : A mobil tintasugaras nyomtató egy nagy felbontású LED érintőképernyő egy egyszerű UI felület, magas használati élményt. 4 Core KUPA : A mobil tintasugaras nyomtató egy 4 magos KUPA, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen sok van szüksége, szöveg, számok, képek, stb. Nagy Kapacitású Akkumulátor : Ez a mobil tintasugaras nyomtató egy nagy kapacitású akkumulátor 2000m Ah, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer zökkenőmentes működését, folyamatosan. Alkalmazható Anyagok : A mobil tintasugaras nyomtató képes a különböző anyagok, beleértve a fa, akril anyagok, alumínium, papír, műanyag, stb.

További részletek

Item Type:
Mobile inkjet printer
Printing Direction:
One way printing
Material:
ABS, graphite, aluminum alloy
Plug:
US plug 100-240v
Power Parameters:
DC16.8V
Printer Battery:
Lithium battery PL103040 2S x 1 (2000MAH) (shipping with matching battery )
Language:
Support Chinese, English, Italian, Spanish, Korean, German, French, Japanese, etc.
Operating Temperature:
10-35°C (Best 20-30°C)
Storage Environment Temperature:
0-45°C (Best 20-30°C)
Wide Applications:
This handheld printer is suitable for wood, clothing, paper, cartons, glass, steel, plastic, aluminum foil, cables and other materials, etc.
Package List:
1 x Printer:
1 x Ink Cartridge:
2 x Rubber Ring:
1 x Touch Pen:
1 x Battery:
1 x Instruction Manual:
1 x Iron Sheet:
1 x U Disk:
5 x Screw :
5 x Nut:
2 x Accessories:
1 x Charger:
Note:
Please unplug the cartridge in the off state, otherwise it will cause damage to the cartridge or the printhead driver board. :

Hasonló termékek a kategóriában