Madeleine Ritchie Új-Zéland 16+ Aktív Manuka Méz bőrápoló Krém a bőr problémákat. Nyugtató, Hidratáló Ekcéma Krém. 2.7 fl.oz.

Madeleine Ritchie Új-Zéland 16+ Aktív Manuka Méz bőrápoló Krém a bőr problémákat. Nyugtató, Hidratáló Ekcéma Krém. 2.7 fl.oz.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2695.50
Készleten:

AKTÍV MANUKA MÉZ bőrápoló KRÉM A BŐR PROBLÉMÁK : Fogalmazta meg a gazdag, értékes Új-Zéland természetes összetevők ezt a kiemelkedő bőr créme biztosítja a csodálatos eredményeketBőr regenerált, majd visszanyeri eredeti vitalitás.A szálloda egy jelentős áttörés a területen a Bőr Egészségét.Ez egy intenzív gyógyulási krém, amely aktusok egyidejűleg az öregedés jeleivel.AZONNALI EREDMÉNYEK : évtizedek Után a kutatás Madeleine Ritchie azonosította a pontos összetevőket, amelyek előnyös a bőr.Bőrápoló kezelések kivételes vitalizáló ereje.TERMÉSZETES AKTÍV ÖSSZETEVŐKET, HOGY MEGFIATALÍTJA A BŐRT.Aktív Manuka Méz a legfontosabb összetevő.Ez tartalmazza a gyógyító, regeneráló tulajdonságai is természetes hidratáló.Ez a hatásos összetevő a szép bőr.Olyan BIZTONSÁGOS, MINT HATÉKONY : A koncentrált természetes formula gyorsan behatol a bőr javítása, védelme ad tartós eredményt.Nagyon előnyös mind a bőr problémákra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában