anya hamisító Lökhárító Matrica, Autó Matrica, a Jujutsu Kaisen Anime Matricák Laptop, Autó Windwo Lökhárító, Autó Matricák(Láttam)

anya hamisító Lökhárító Matrica, Autó Matrica, a Jujutsu Kaisen Anime Matricák Laptop, Autó Windwo Lökhárító, Autó Matricák(Láttam)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Személyre szabott vicces autó matricák, amely nem csak díszíti az autó, de azt is tükrözik, pozitív, optimista hozzáállást az élethezA Vinyl Matricák, gyere be 3 db-1. A felső réteg átlátszó transzfer szalag. (Tartja a matrica vagy matrica, amíg együtt alkalmazzák)2. A középső réteg a tényleges matrica vagy matrica (Ez szendvics között az Alkalmazás Szalagot, majd a Viasz Hordozó)3. Alsó réteg a viasz támogatja. (védi a ragasztó, amíg a matrica készen kell alkalmazni).ZAYALI egy gyártó szakosodott a termelés matricák, s azóta eladási három évig, így biztos lehet benne, hogy a minőségi termékek.Könnyen használható, csak meg kell töröld át a felületet, majd illessze be az autó matrica az üvegen, vagy autó felület. 100% PÉNZ visszafizetési GARANCIA : mi által támogatott 100% - os garancia arra, hogy ön teljes mértékben elégedett a termékkel, vagy kapja vissza a pénzét.Ha nem elégedett a baba yoda matrica, vegye fel velünk a kapcsolatot, Akkor oda-vissza 24 órán belül próbálja a legjobb, hogy a dolgokat.Személyre szabott vicces autó matricák, amely nem csak díszíti az autó, de azt is tükrözik, pozitív, optimista hozzáállást az élethez.A Vinyl Matricák, gyere be 3 db-1. A felső réteg átlátszó transzfer szalag. (Tartja a matrica vagy matrica, amíg együtt alkalmazzák)2. A középső réteg a tényleges matrica vagy matrica (Ez szendvics között az Alkalmazás Szalagot, majd a Viasz Hordozó)3. Alsó réteg a viasz támogatja. (védi a ragasztó, amíg a matrica készen kell alkalmazni).ZAYALI egy gyártó szakosodott a termelés matricák, s azóta eladási három évig, így biztos lehet benne, hogy a minőségi termékek.Könnyen használható, csak meg kell töröld át a felületet, majd illessze be az autó matrica az üvegen, vagy autó felület. 100% PÉNZ visszafizetési GARANCIA : mi által támogatott 100% - os garancia arra, hogy ön teljes mértékben elégedett a termékkel, vagy kapja vissza a pénzét.Ha nem elégedett a baba yoda matrica, vegye fel velünk a kapcsolatot, Akkor oda-vissza 24 órán belül próbálja a legjobb, hogy a dolgokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában