GMFLEX Észak-Hold Kölni Férfiaknak Pheroman Észak-Hold Phero Tartós Illat Nőknek, Hogy Vonzza a Férfiakat Virág (Méret : 2pcs)

GMFLEX Észak-Hold Kölni Férfiaknak Pheroman Észak-Hold Phero Tartós Illat Nőknek, Hogy Vonzza a Férfiakat Virág (Méret : 2pcs)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1390.50
Készleten:

【Észak-Hold Kölni Férfiaknak】Feromon kölni, hogy a férfiak vonzzák a nők, tartós, vastag, extra erős, hogy nem tud segíteni, de szeretem, hogy szeretsz, elég alaposan 【Egyedülálló formula】parfüm férfiaknak-nőknek, vonzza egymást, hogy ember nem tud segíteni, de a szerelem.Az egyedülálló formula biztosítja a test egyedi illat a szerelem még erősebb. 【, Hogyan kell használni】 Ha a permetezés, spray a parfüm a nyakán, füle, keze, mellkas, vagy a test más részein, hogy kiadja elég illat, hogy extra vonzó.S az illat tarthat sokáig. 【Elegendő vonzerőt 】 nem csak az alkalmak, amikor a férfiak, mind a nők találkoznak, hanem abban is, irodák, konferencia termek, valamint a munkahelyek.Alkalmas helyeken, ahol az arány a férfiak, hogy a nők komolyan kiegyensúlyozatlan, vagy viszonylag zárt, szabályozza az emberek érzelmeit, s így szerelmes. 【Hozzá vitalitás】tud beadni vitalitás be a szexuális élet, mint egy pár, amely lehetővé teszi, hogy elérje a lelki elégedettség, mind fizikai élvezet, valamint csökkenti a stresszt.Észak-Hold Köln a Férfiak : 1. Növeli a kölcsönös vonzalom között a férfiak, mind a women2. Számának növelése közötti kölcsönhatások a férfiak, mind a women3. Energiát az élet, mint egy couple Name : Észak-Hold Köln a Men Net tartalom : 50ml How használat : Használja, mint bármely más parfüm.A jobb eredmény érdekében alkalmazza a pulzus pontok (a fülek mögött, ereit, állkapcsa).Hatása használni : Növeli illat, valamint elősegítik a kölcsönös vonzalom a férfiak, mind a nők.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában