NICSY Plüss Rajzfilm Párna, Sellő Plüss Gyermek Párna, a Lány Ajándék Aranyos Kagyló Lány Ruhával Baba, Alvás Párnát. (Szín :

NICSY Plüss Rajzfilm Párna, Sellő Plüss Gyermek Párna, a Lány Ajándék Aranyos Kagyló Lány Ruhával Baba, Alvás Párnát. (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 4229.10
Készleten:

【Aranyos formák】 : Sellő plüss gyermek párna, hímzés, technológia, élénk, de helyes kifejezés, ez a karikatúra plüss párna, ez is mehet a magányos barátok meg a családAmikor megölelem a sellő plüss gyerek párnák, minden rossz érzelmek, munka nyomás eltűnnek. 【Méretű, tiszta】 : 60cm, 80cm, 100cm, 125cm.Nyissa meg a cipzár, távolítsa el a kabátot, vagy mossa meg az egész, mossa meg a kezét, majd szárítsa meg óvatosan. 【Magas minőségű anyag : kiváló minőségű, rendkívül puha, rövid plüss minden oldalán elasztikus bársony anyag.A töltelék anyag PP pamut, ami kényelmes, puha, alkalmas minden korosztály számára. 【Körét Ajándék】 : alkalmas hálószoba, nappali, családok, irodák, autók, illetve egyéb díszek.Iroda párna : enyhíti a munka, fáradtság, pihenjen az idő; ez a rajzfilm plüss párna egy kedves ajándék gyerekeknek, születésnapi, Karácsony, Valentin Nap, Hálaadás, illetve más évfordulót.Küldd gyerekek, rokonok, barátok, az anyák. 【Vásárlási élmény】 : A rajzfilm plüss párna készült kiváló minőségű anyagokból.Ha bármilyen probléma a használat során, küldj egy e-mailt.Azt fogja válaszolni, hogy belül 7-24 óráig.Vásárlás, boldog vásárolni. 【Aranyos formák】 : Sellő plüss gyermek párna, hímzés, technológia, élénk, de helyes kifejezés, ez a karikatúra plüss párna, ez is mehet a magányos barátok meg a család.Amikor megölelem a sellő plüss gyerek párnák, minden rossz érzelmek, munka nyomás eltűnnek. 【Méretű, tiszta】 : 60cm, 80cm, 100cm, 125cm.Nyissa meg a cipzár, távolítsa el a kabátot, vagy mossa meg az egész, mossa meg a kezét, majd szárítsa meg óvatosan. 【Magas minőségű anyag : kiváló minőségű, rendkívül puha, rövid plüss minden oldalán elasztikus bársony anyag.A töltelék anyag PP pamut, ami kényelmes, puha, alkalmas minden korosztály számára. 【Körét Ajándék】 : alkalmas hálószoba, nappali, családok, irodák, autók, illetve egyéb díszek.Iroda párna : enyhíti a munka, fáradtság, pihenjen az idő; ez a rajzfilm plüss párna egy kedves ajándék gyerekeknek, születésnapi, Karácsony, Valentin Nap, Hálaadás, illetve más évfordulót.Küldd gyerekek, rokonok, barátok, az anyák.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában