Ompellus Mágneses Bőr Napszemüveg Tartó, Szemüveg Fogas Klip Autós Napellenző Alkalmas Különböző Méretű Szemüveget (Fekete)

Ompellus Mágneses Bőr Napszemüveg Tartó, Szemüveg Fogas Klip Autós Napellenző Alkalmas Különböző Méretű Szemüveget (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 818.10
Készleten:

【Alkalmazandó, hogy a Legtöbb Szemüveg】Alapján a tudományos, illetve humanizált design, a szemüveg clip tartani különböző méretű napszemüveget, nem mágneses kártyát, jegyet, valamint a készpénzHagyd, hogy segítsen megőrizni a kocsi belsejét tiszta, rendezett. 【Stabil, Biztonságos】Napszemüveg jogosultja a zárt mágneses adszorpciós, az erős mágneses teszi, hogy nagyon határozott, stabil.Nincs többé aggódnia, hogy a klip labilis, s szemüvege leesett. 【Egyszerű Telepítés, Üzemeltetés 】Csak a klip az autó napszemüveg klip a napellenző jól megszervezni a napszemüveg.Könnyedén vegye, vagy helyezze el a szemüveget. 【Jó Anyag 】Készült minőségi bőr, ami több, mintás, puha, biztosítva, hogy nem a semmiből, vagy a kárt a szemüveget, napellenző. 【Egyszerű, Klasszikus】Minimalista nézd, finom varrás, valamint a semleges színek, hogy jól illeszkedik a különböző autó belső.Jól csomagolás doboz, tökéletes személyes használatra vagy ajándékokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában