Bonseor 16 Szín, Tartós Rúzs Ajak Bélés Kombinált, Kettős végű Rúzs Automatikus Ajak Bélés,Tartós Rúzs 24 Óra Vízálló, Matt Ajak Bélés (12)

Bonseor 16 Szín, Tartós Rúzs Ajak Bélés Kombinált, Kettős végű Rúzs Automatikus Ajak Bélés,Tartós Rúzs 24 Óra Vízálló, Matt Ajak Bélés (12)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

Matt Rúzs Ajak Bélés Nedvesség & Sima : Természetes hidratáló összetevőt tartalmaz, az ajak hüvelyek beállítvaLehet, hogy a nedvesség a száját, hogy az ajkad selymes, puha tapintású.Dupla végű Rúzs segítségével vázlat a száját, mielőtt alkalmazza a rúzs, hogy az ajkaid plumpness, a rugalmasság. 16 Színű Tartós Rúzs Rúzs + Ajak Bélés Kombó : Matt Rúzs Ajak Bélés Nedvesség & Sima, nem ragad kupa, nem fakulnak,Matt bársony befejezni, nem ragad, hosszú, tartós, Vízálló, Erősen pigmentált, egyszerű színezés, fényes textúra, vízálló, egész nap tökéletes smink meg. 16 Színű Tartós Rúzs Rúzs + Ajak Bélés Kombó : Matt Rúzs Ajak Bélés Nedvesség & Sima, nem ragad kupa, nem fakulnak,Matt bársony befejezni, nem ragad, hosszú, tartós, Vízálló, Erősen pigmentált, egyszerű színezés, fényes textúra, vízálló, egész nap tökéletes smink meg.Kényelmes, széles körben használt : Alkalmas minden szezonban smink, valamint minden olyan alkalommal, főleg, amíg a hivatal, randizás, a vásárlás, a felek.Jó mindenki számára, függetlenül attól, hogy egy kezdő, vagy egy sminkes.Könnyen használható, selymes, sima, nem könnyű vele.Erősen pigmentált mutatja tökéletesen a száját!.Tökéletes ajándék : 16 színt választani, hogy megfeleljen a különböző igényeket.Könnyű állagú, intenzív hidratálást nyújt a zéró-gravitációs selymes érzés.Alkalmas lehet megvenni, mint személyes használatra vagy, mint egy ajándék, az anya, a feleség, lány, barátaid születésnapját, a Hálaadás napja, Karácsony, Halloween vagy más fesztiválokon.Szolgáltatás : 1. 16 választható színek közül választhat. Matt, hidratáló rúzst, tartós vízálló. Két fej egy rúzzsal az egyik oldalon, egy ajak bélés, a másik oldalon. Alkalmas professzionális, szalon, esküvői, félnek, valamint mindennapi használatra. Kis méret, tartós, könnyű, hordozható, nem kell sok hely, a táskájában.Műszaki adatok : Nettó súly : 15.2 g-Bruttó súly : 22.1 g Rúzs súly : 3.5 gramm Szín : 16 színek Csomag tartalma : 1db * 16 Szín, Tartós Rúzs Rúzs + Ajak Bélés Combo Tipp : Mivel a kijelző, illetve a fény, koncentrálj a tényleges termék érkezett.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2 cm.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában