Rajzfilm Forró vizes Palackot, Anti Forrázás Széles Szája Forró Víz Üveg 2L Office(Fehér)

Rajzfilm Forró vizes Palackot, Anti Forrázás Széles Szája Forró Víz Üveg 2L Office(Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

MŰANYAG Tartály : Ez a forró vizes palackot fogad el, megvastagodott PVC anyag, amely képes tartani a meleget, a meleg, több órán keresztülSzéles Száj : Ez a forró vizes palackot úgy tervezték, széles száját, hogy távol tartson forrázás kitöltésekor a víz.Nagy menetes dugó biztosítja a magas tömítő teljesítmény.Plüss Fedél : Ez a meleg víz zsák fogad el, puha, plüss fedél, kényelmes kézi érzem, meg lehet levált.Csúszásmentes : Ez 2 L forró vizes palackot úgy tervezték, átlós csíkok, amelyek csúszásmentes, megbízhatóbb használni.A széles körű Alkalmazás : Ez a meleg víz üveg fedéllel enyhíti a menstruációs görcsök, izomfájdalom, valamint a fájdalom a szervezet különböző részein.Szolgáltatás : 1. MŰANYAG Tartály : Ez a forró vizes palackot fogad el, megvastagodott PVC anyag, amely képes tartani a meleget, a meleg, több órán keresztül. Széles Száj : Ez a forró vizes palackot úgy tervezték, széles száját, hogy távol tartson forrázás kitöltésekor a víz.Nagy menetes dugó biztosítja a magas tömítő teljesítmény. Plüss Fedél : Ez a meleg víz zsák fogad el, puha, plüss fedél, kényelmes kézi érzem, meg lehet levált . Csúszásmentes : Ez 2 L forró vizes palackot úgy tervezték, átlós csíkok, amelyek csúszásmentes, megbízhatóbb használni. A széles körű Alkalmazás : Ez a meleg víz üveg fedéllel enyhíti a menstruációs görcsök, izomfájdalom, valamint a fájdalom a szervezet különböző részein.Hogyan kell Használni : 1. Tekerd fel a belső tartályt, majd tedd be a fedelet. Csavar a menetes víz dugót. Töltse ki a 2/3-meleg víz. Kipufogó felesleges levegőt a forró vizet. Húzza meg a menetes víz dugót. Fordítsa fejjel lefelé, hogy ellenőrizze, hogy nincs vízszivárgás.Specifikáció : Elem Típus : melegvíz Bottle Material : Plüss, PVCCapacity : 2000ml Holding Idő : 3-6 Óra Beltéri Hőmérséklet, 8, 12 Óra az Ágyban, Blanket Product Méret : Kb.7 ( Kézi Mérés, Apró Hibát, Lehet, hogy Létezik ) Csomag Lista : 1 x Hot Víz Üveg(Konténer) Megjegyzés : Meg kell, hogy töltse ki a víz egyedül. A forró víz nem haladhatja meg a 80℃, a forró víz, könnyen öntsön ki, amikor a töltés víz, amelynek hatására a potenciális kockázatokat.

További részletek

Item Type:
Hot Water Bottle
Material:
Plush, PVC
Capacity:
2000ml
Holding Time:
3 to 6 Hours in Indoor Temperature, 8 to 12 Hours in Bed and Blanket
Product Size:
Approx. 31 x 22cm / 12.2 x 8.7in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
1 xHot Water Bottle(With Container):
Note:
You need to fill water by yourself.1. The boiling water should not exceed 80℃, the hot water is easy to spill out when filling water, which will cause potential risks.:
2. The amount of water injected should not exceed 2/3 of the capacity of the hot water bag, and the excess air should be excluded.:
3. The heat preservation time is related to the environ:

Hasonló termékek a kategóriában