Röplabda Háló, a Teljes Nettó Rendszer, Végső Kertjében & Tengerparti Játék nem csak Gyerekeknek, PE Anyagból, Rúd Nélkül,

Röplabda Háló, a Teljes Nettó Rendszer, Végső Kertjében & Tengerparti Játék nem csak Gyerekeknek, PE Anyagból, Rúd Nélkül,

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

■ Játszani A Gyerekek, mind a Szülők : nyugi gyerekek, majd hozza létre a boldogság az ünnepek alattHagyja, hogy gyermekek, menj ki játszani, röplabda ideális választás szabadidős játékok, sport képzés felnőttek számára, illetve gyermekek. ■ Robusztus, Tartós Anyag : Készült egy új anyag polietilénből készült nylon kötél, ellenáll a napfény, eső, erős, tartós. ■ Vászon Szélét : Megvastagodott nylon szövet élzáró, hogy erősítse a feszültség, a nettó pedig növeli a tartósságot.A használata acél drót végét erősebb, tartósabb. ■ Kényelmes Szállítására : Hordozható röplabda nettó hordozó táska, tartós, könnyű hordtáska lehetővé teszi, hogy vigye röplabda mozog, bármikor, bárhol, röplabdázni vagy a szabadban, nagyon alkalmas a felek, strand, camping vagy a kertben. ■ Kiváló Minőségű Értékesítés Utáni Szolgáltatás : Mi a minőség, valamint az értékesítést követő szolgáltatások.Ha bármilyen minőségi probléma a röplabda háló, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ígérjük, hogy megoldjuk őket, amíg nem teljesülnek.Az ön számára csere vagy egyéb megoldások.Termék paraméterek : Név : Röplabda Net Specification : 9.5 M*1 MMaterial : Polietilén három szál vászon acél huzal rope Packing : handbag Mesh : 12cm Weight : 0.8 kg Features : Dupla varrott vászon, acél drótkötelek, tiszta, szép.✔ Több célra is fel lehet használni, a kerti kampusz, kert, strand, uszoda, bulizni, más játékok.✔ Könny-ellenálló fekete, sodrott, majd csomózott polietilén háló.✔ Egy hálót acél kábel extra stabilitás támogatása.✔ A hálót használja a 4-oldalon, csomagoló -, illetve kétágyas háló, a láthatóság növelése, forma megtartása a játék során.Ügyfél-elégedettség a legfontosabb.Ha van olyan termék, sérülés vagy elégedetlenség, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Akkor, mi lesz az ön számára egy csere vagy egy teljes visszatérítést.

További részletek

9.5M*1M:
Material:
Polyethylene three-strand canvas steel wire rope
Packing:
handbag
Mesh:
12cm
Weight:
0.8 kg
Features:
Double stitched canvas, steel wire rope, neat and beautiful.
✔ Multi-purpose, can also be used for garden, campus, garden, beach, swimming pool, party and other games.:
✔ Tear-resistant black, twisted and knotted polyethylene mesh.:
✔ A volleyball net with steel cables provides extra stability and support.:
✔ The volleyball net uses 4-side wrapping and double stitches to increase visibility and shape retention during the game.:
Customer satisfaction is our top priority. If there is any product damage or dissatisfaction, please feel free to contact us. Then, we will provide you with a replacement or a full refund. :

Hasonló termékek a kategóriában