Relé Modul, Stabil Teljesítményt Humanizált Design, Minőségi Relék SMT Optocoupler Elszigeteltség Magas, illetve Alacsony Szintű Trigger

Relé Modul, Stabil Teljesítményt Humanizált Design, Minőségi Relék SMT Optocoupler Elszigeteltség Magas, illetve Alacsony Szintű Trigger

Rendeléséhez elérhető
HUF 3564.00
Készleten:

Modulok által kiváltott beállítás magas vagy alacsony szinten keresztül vezeték jumperHibatűrő, design, még akkor is, ha az ellenőrzési vonal megszakad, a relé nem mozdul.Használata SMT optocoupler elszigeteltség, az erős vezetői képesség, valamint a stabil teljesítményt; ravaszt jelenlegi 5m A.A modul elfogadja a magas minőségű relék normál felület, valamint a maximális terhelés : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A.A felület humanizált.Minden csatoló lehet közvetlenül keresztül csatlakozik a terminál, ami nagyon kényelmes.Modulok által kiváltott beállítás magas vagy alacsony szinten keresztül vezeték jumper.Hibatűrő, design, még akkor is, ha az ellenőrzési vonal megszakad, a relé nem mozdul.Használata SMT optocoupler elszigeteltség, az erős vezetői képesség, valamint a stabil teljesítményt; ravaszt jelenlegi 5m A.A modul elfogadja a magas minőségű relék normál felület, valamint a maximális terhelés : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A.A felület humanizált.Minden csatoló lehet közvetlenül keresztül csatlakozik a terminál, ami nagyon kényelmes. A modul elfogadja a magas minőségű relék normál felület, valamint a maximális terhelés : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A. Használata SMT optocoupler elszigeteltség, az erős vezetői képesség, valamint a stabil teljesítményt; ravaszt jelenlegi 5m A. Modulok által kiváltott beállítás magas vagy alacsony szinten keresztül vezeték jumper. Hibatűrő, design, még akkor is, ha az ellenőrzési vonal megszakad, a relé nem mozdul. A felület humanizált.Minden csatoló lehet közvetlenül keresztül csatlakozik a terminál, ami nagyon kényelmes.Tulajdonságok : Funkció : A modul elfogadja a magas minőségű relék normál felület, valamint a maximális terhelés : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A.Használata SMT optocoupler elszigeteltség, az erős vezetői képesség, valamint a stabil teljesítményt; ravaszt jelenlegi 5m A; Modulok által kiváltott beállítás magas vagy alacsony szinten keresztül vezeték jumper.Hibatűrő, design, még akkor is, ha az ellenőrzési vonal megszakad, a relé nem mozdul.A felület humanizált.Minden csatoló lehet közvetlenül keresztül csatlakozik a terminál, ami nagyon kényelmes.

További részletek

Feature:
The module adopts high-quality relays with normal interface and maximum load:
AC 250V/10A, DC 30V/10A.
Using SMT optocoupler isolation, it has strong driving ability and stable performance; trigger current is 5mA; :
Modules can be triggered by setting high or low levels through wire jumper. :
Fault-tolerant design, even if the control line is broken, the relay will not move. :
The interface design is humanized. All interfaces can be directly connected through the terminal, which is very convenient. :
Equipped with 4 fixed screw holes, easy to install.:
Specification:
Working voltage:
5V, 12V, 24V(Optional)
Max load:
AC 250V/10A; DC 30V/10A
Channel:
2
Product dimension:
50*41*18.5mm / 2*1.6*0.7in
Power light:
Green
Relay light:
Red
Board color:
Red
Package list:
1 * Relay Module:
Note:
Module interface:
1. DC+:
Connect the positive pole of the power supply
2. DC-:
Connect power supply negative pole
3. IN1:
1 signal trigger terminal, can set high or low level control relay suction
4. IN2:
2 signal trigger terminal, can set high or low level control relay suction
Relay output:
1. NO1:
1 channel relay usually opens the interface. The relay is suspended before suction and short-connected with COM1 after suction.
2. COM1:
1 channel relay common Interface
3. NC1:
1 channel relay normally closed interface, short connection with COM1 before relay suction,

Hasonló termékek a kategóriában