Halloween Boszorkány Nővérek Fotózás Hátteret Banner Hókusz-Pókusz Nővérek Este Hallowmas Hátteret Boldog Szülinapot Fotó Kellékek (6X4)

Halloween Boszorkány Nővérek Fotózás Hátteret Banner Hókusz-Pókusz Nővérek Este Hallowmas Hátteret Boldog Szülinapot Fotó Kellékek (6X4)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1709.10
Készleten:

【Méret& Szín】 6x4ft/(12-ben), Nagy felbontású digitális nyomtatás, szemet gyönyörködtető részleteket, majd élethű színeket.Nem fényvisszaverő, vagy kifakult. 【Anyag】 Econ-Vinil Hátteret,-Tartós, Tearproof, Varrat nélküli, Könnyű-hordozó, Könnyű súly, Nem vízálló. 【Széles körű Alkalmazását】 : Ez a halloween dekoráció hátteret, nagy gyerekeknek halloween photo booth,halloween felvonulás hátteret,halloween horror éjjel fél háttér,hallween események dekoráció,iskolai halloween event háttér,a gyerekek csokit vagy csalunk események,halloween menekülési játékok hátteret,halloween farsang hátteret,halloween bash,halloween jelmez show háttér,halloween jelmezes buli háttér stb. 【Megjegyzés】 Mivel összecsukható szállítás, lehet, hogy egy kis mennyiségű gyűrődések, de kérlek, ne aggódj, gyűrődések nem befolyásolja a használatát.Gördülő vagy az akasztás 2 5 napig, ráncok, szinte láthatatlan.Ha szükséges, javaslom, hogy használd a vasalót, ahelyett, hogy egy száraz, vas-a vas a vissza. 【Szolgáltatás】 ön elégedettsége A mi egyetlen célja!Ha bármilyen kérdése van a háttérben fal, kérem ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk azonnal választ fogsz kapni, a legrövidebb idő alatt.Körülbelül DIYING hátteret, tökéletes minden halloween Party dekoráció, fotózás. 3 D-s nyomtatási technológia lehetővé teszi, világos, élénk, hogy a halloween-fotók több gyönyörű.A tervezési folyamat, a legjobb szín, illő, hogy legyen alkalmas több parti jelenetek.Hogyan csökkentheti a gyűrődések : -küldtünk hajtogatott.Miután megkapta lehet dobni a háttérben szorosan a papír cső 2-4 nap. -Maradj a háttérben 1-3 nap, a ráncok fokozatosan csökkenteni. -Ez a jobb megoldás. -Használjon vas alacsony hőmérsékletet a hátamon, akkor ez lesz zavartalan. -Hogy kerülje a gőz kárt tegyen egy réteg száraz ruhával között, a háttérben pedig a vas. -Kérlek, ne mossa, vagy érintse meg a víz.Hogyan kell akasztani a háttérben Használat : Használja klipek, hogy akassza fel a háttérben állni , akkor dugja a fali kétoldalas szalag, ha nincs állni.(állj,klipek,szalagok, nem szerepelnek ebben a linkre) Hirdetmény Hátteret, Nem vízálló, amelyet nem lehet mosni vízzel。.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában