A Moxa Táska 5db Test fájdalomcsillapítás a Moxa Táska, Nyak, Váll

A Moxa Táska 5db Test fájdalomcsillapítás a Moxa Táska, Nyak, Váll

Rendeléséhez elérhető
HUF 1100.70
Készleten:

[A] Ez a moxa táska általában használ meleg moxibustion, hogy meleg moxibustion a felső felületet az emberi bőr pontot [Function] Behatolni a bőr réteg, magatartási csatornákon keresztül, valamint a biztosítékok, meleg csatornák biztosítékok, szabályozza a vér. [Attribútum] Ez a moxa táska egy olyan kezelés, nem kár, hogy az emberi test egy egyedülálló egészségügyi funkció. [Alkalmazandó] A hagyományos moxibustion módszer lehet kezelni a betegséget, fizikoterápia, valamint az egészségügyi ellátás. [Hatékony fél órán belül] A moxa táska enyhíti a nyak -, váll-irritáció, a hatás jó fél óra után használható.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Moxa Táska Anyaga : Nylon Alkalmazások : Fitnesz felszerelés, egészségügyi masszázs.A csomag Lista : 5 x Moxa Táska Megjegyzés : 1. Miután a meleg moxibustion táska fűtött, a hőmérséklet meg kell vizsgálni a forró pont, hogy elkerüljék a forrázás. Ne mossa meg a kezét, vagy fürödni a hideg víz után fél órán belül meleg moxibustion. Miután a meleg moxibustion, hogy többet isznak, mint a szokásos mennyiségű meleg vizet (ne igyál hideg vizet, vagy jeges vizet), segít, hogy kiutasítja a méreganyagok; 4. Meleg moxibustion nem ajánlott belül egy órával az étkezés után.Moxibustion tilos, ha az impulzus meghaladja a 90 percenként.Túl éhes is teljes, részeg moxibustion; Tiltott terhes nők számára;Ban moxibustion gyulladt testrészek. Miután forró, éget, kérjük, tömítés a forró, éget a táska az idő, gyakran tisztítás a külső csomagolás zsák tartani tisztítás.

További részletek

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Moxa Bag 
Material:
Nylon 
Applications:
Fitness equipment, health massage.
Package List:
5 x Moxa Bag :
Note:
1. After the warm moxibustion bag is heated, the temperature must be tested at the hot spot to avoid scalding.:
2. Do not wash your hands or bathe with cold water within half an hour after warm moxibustion.:
3. After the warm moxibustion to drink more than the usual amount of warm water (never drink cold water or ice water), help to expel toxins;:
4. Warm moxibustion is not recommended within one hour after the meal. Moxibustion is forbidden if the pulse exceeds 90 times per minute. Too hungry, too full, drunk moxibustion; Forbidden for pregnant women;Ban moxibustion on inflamed parts of the body.:
5. After hot burn, please sealing the hot burn bag in time, and often cleaning the outer packaging bag to keep cleaning. :

Hasonló termékek a kategóriában