BIENKA Teljesítmény Szivattyú 1100W Víz Szivattyú nyomáskapcsoló 220V 16A, Nagy Teljesítmény, Egyéni Alapozó vízpumpa Nyomás Vezérlő

BIENKA Teljesítmény Szivattyú 1100W Víz Szivattyú nyomáskapcsoló 220V 16A, Nagy Teljesítmény, Egyéni Alapozó vízpumpa Nyomás Vezérlő

Rendeléséhez elérhető
HUF 3798.00
Készleten:

Az aljára van szerelve egy gumi mosó rekeszizom, a gomb hosszabb élet, használják bizalommal, anélkül, hogy szivárgásA shell vastag, a kiváló minőségű cink ötvözet, ABS anyagból, amely tartósabb.Az alsó a fő tavaszi dió el van cseszve, a nagyobb, a start-stop nyomás, különben a kisebb.Az alsó a másodlagos tavaszi dió el van cseszve, annál nagyobb a stop nyomás, amelyet fel lehet használni, mint egy kiegészítő beállítása.Hosszú élettartam, Ez sima működés, magas hatásfokú, jó teljesítmény.Kis mennyiségű, alacsony zajszint.BIENKASpecification : Elem Típus : vízpumpa Nyomás Switch Material : Cink Ötvözet + ABSPurpose : vízpumpa Nyomás Switch Model : JSK-9 Rated V : 220 V ACRated Áram : 16 A ACThread Típus : 3/8 Belső Wire Pressure Tartomány : 2.0 kgf / cm2 Power : 1100 WPackage Lista : 1 x vízpumpa Nyomás Switch Note : 1. Megrendelés előtt, kérjük, vegye figyelembe, hogy a tétel színű, a gabona jelenik meg a képeket, lehet, hogy kissé eltér a valós tárgyat,2. Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges elem kapott, lehet, hogy enyhe eltér a méret felett.

További részletek

Item Type:
Water Pump Pressure Switch
Material:
Zinc Alloy + ABS
Purpose:
Water Pump Pressure Switch
Model:
JSK-9
Rated V:
220V AC
Rated Current:
16A AC
Thread Type:
3/8 Inner Wire
Pressure Range:
2.5-4.0kgf / cm2
Power:
1100W
Package List:
1 x Water Pump Pressure Switch:
Note:
1. Before placing an order, please notice that the item color and grain displayed in the pictures may be slightly different from the real object,:
2. Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slight different from the size above. :

Hasonló termékek a kategóriában