Edge nem jön be Beveler Szerszám,BARKÁCS, Kézzel készített Vágás Kézi Trimmelés Bőr Kézműves Eszköz Kezelni a DIY Leathercraft Vágás(10mm)

Edge nem jön be Beveler Szerszám,BARKÁCS, Kézzel készített Vágás Kézi Trimmelés Bőr Kézműves Eszköz Kezelni a DIY Leathercraft Vágás(10mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

✅ Anyag A szélén bőr beveler acélból van egy jó fa nyéllel,könnyű, hordozható,4 db bőr szélét bevelers különböző méretű,mint a választani.1 hüvelyk) szólok, hogy az ilyen bőr bevelers 4 különböző méretben,beleértve 4mm/6mm/8mm/10mm,megfelelnek a különböző igényeket. ✅ Multi-Használat-Egy tökéletes szélén domborulatok eszköz a bőr kézműves szakemberek, valamint az amatőrök,nagyszerű eszköz a bőr ravaszkodó jó ajándékokat azoknak, akik, mint a DIY. ✅ Kényelmesen Az egyedi design, hogy egy tökéletes bőr DIY, kézzel készített termék.Tartós, kiváló kivitelezés. ✅ Értékesítés utáni Szolgáltatás -, Ha van valami gond a minőséggel kérjük, hogy szerződés ügyfélszolgálatunknak. A szélén bőr beveler acélból van egy jó fa nyéllel,könnyű, hordozható,4 db bőr szélét bevelers különböző méretű,mint a választani.1 hüvelyk) szólok, hogy az ilyen bőr bevelers 4 különböző méretben,beleértve 4mm/6mm/8mm/10mm,megfelelnek a különböző igényeket. ✅ Multi-Használat-Egy tökéletes szélén domborulatok eszköz a bőr kézműves szakemberek, valamint az amatőrök,nagyszerű eszköz a bőr ravaszkodó jó ajándékokat azoknak, akik, mint a DIY. ✅ Kényelmesen Az egyedi design, hogy egy tökéletes bőr DIY, kézzel készített termék.Tartós, kiváló kivitelezés. ✅ Értékesítés utáni Szolgáltatás -, Ha van valami gond a minőséggel kérjük, hogy szerződés ügyfélszolgálatunknak.Specifikáció : Anyag : Fém, fa Teljes hossz : 16.5 cm-es Méret : 4mm/6mm/8mm/10mm Praktikus, tartós otthoni használatával a termék Ésszerű domborulatok szög.A fa fogantyú, könnyű, kényelmes tartani Alkalmas közepes vastagságú leathe Könnyű, hordozható Tökéletes kiegészítők jobb élet Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés. A színe lehet, hogy egy kis színt különbség, Mert a különböző megjelenítési beállítások.A Csomag Tartalmazza : 1 X Bőr Beveler.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában