N/A Javítás Szerelő Hajó Bőr Kesztyűben Sport Biztonsági Ipari Férfi Szabadtéri Dolgozik Védő Kesztyű (Szín : Egy, Méret : L)

N/A Javítás Szerelő Hajó Bőr Kesztyűben Sport Biztonsági Ipari Férfi Szabadtéri Dolgozik Védő Kesztyű (Szín : Egy, Méret : L)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

Ez történt a bőr, a közepes vastagságú, puha, rugalmasA tenyér fokozott kopásállóság, valamint a rugalmas csukló pánt célja, hogy a kesztyű illeszkedik a kéz, jobb.Kesztyű kiváló tartósság, rugalmasság, mint a varrás kezd a tenyere.Kevesebb a stressz, a varrás, a hüvelykujj célja, hogy a kezét több rugalmasság, valamint a mozgás szabadságát.Mert az anyag természetesen lélegző, hogy kanóc el verejték, kényelmesen.Anyag : Leather Classification : Dolgozik Gloves Lining : None Insulation : NOApplicable emberek : All Waterproof : Nem waterproof Breathability : Lélegző / Conventional It készült bőr, a közepes vastagságú, puha, rugalmas.A tenyér fokozott kopásállóság, valamint a rugalmas csukló pánt célja, hogy a kesztyű illeszkedik a kéz, jobb.Kesztyű kiváló tartósság, rugalmasság, mint a varrás kezd a tenyere.Kevesebb a stressz, a varrás, a hüvelykujj célja, hogy a kezét több rugalmasság, valamint a mozgás szabadságát.Mert az anyag természetesen lélegző, hogy kanóc el verejték, kényelmesen.Óvintézkedések : 1. Ne használja ezt a terméket, hogy handlechemical liquidsand más átható folyadékok. Nem közvetlenül érintse meg objectsabove 80 ° C. Nem directlytouchorhold éles objectsto elkerülni a károkat. Ne használjon kesztyűt, hogy érintse meg más színek elkerülni, színezés, vagy fordult kesztyű, meg más részein kezét. Kérjük, notwork a forgó gépek a kesztyűt. Ne használja inelectrical művelet, ellenkező esetben áramütést okozhat. Kerülni kell a közvetlen napsugárzástól a tárolás során, száraz, hűvös, szellőző helyen használat után.bőr csak megakadályozza a víz fröccsen a felszínen andcannot kell mosni.Tehén Bőr Hegesztő Kesztyű Anti-Hő Kesztyűben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában