Remifa Zuhany Rack Fürdőszoba sarokban ingyenes lyukasztó állvány, fali tároló állvány forgatható, fürdőszoba, konyha, tároló szervezet(2DB)

Remifa Zuhany Rack Fürdőszoba sarokban ingyenes lyukasztó állvány, fali tároló állvány forgatható, fürdőszoba, konyha, tároló szervezet(2DB)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

ABS+PP ♥180 Fokos Elforgatása Zuhany Rack : A sarok polc fürdőszoba zuhany caddy szervező alkalmas 180° - os lapos szög a falat, majd 90° - os derékszögű fal, lehet hatékonyan használni a 90 fokos, vagy 180 fokos derékszögű tér, hogy tartsa tisztán, nagyon alkalmas, konyha, fürdőszoba található. ♥Fali Ütés-mentes Telepítés : A sarokban zuhany caddy csak hely, hogy egy sima, sík felületre, majd a nyomást.nincs fúrás, nincs csavar, nincs lyuk, nincs eszközöket kell alkalmazni fürdőszoba zuhany caddy.nem kár, hogy a fal, könnyen telepíthető. ♥Leeresztő nyílás Kialakítása : A zuhany állványok belső zuhanyzó sarok elfogadja üreges ki tervezés, Üreges hornyok vannak kialakítva, az alján kell szellőztetni, majd leszűrjük, a fürdőszobában vagy a konyhában használják, de fenntartja, száraz, hogy a fürdőszobában vagy a konyhában tisztább, szépül. ♥Használat módja : A fürdőkádban tároló szervező sarokban, akkor tegye szappan, fogkefe, pohár, sampon, kozmetikai termékek, tusfürdő, klíma, fürdő, palackok, illetve más, piperecikkek, vagy konyhai polc kanál, fűszerek, poharak. ♥Gyakorlati & Multifunkciós : A sarokban zuhany caddy polc szervező.függetlenül attól, hogy egy konyha, fürdőszoba, mosókonyha, illetve LAKÓKOCSI, hogy hatékonyan használja a 90 fokos derékszögű tér, Okos helykihasználás megoldja a problémát a rendetlen számlálók pedig rendetlen fürdőszobával, hogy a ruha egy másik divat-stílus. ♥180 Fokos Elforgatása Zuhany Rack : A sarok polc fürdőszoba zuhany caddy szervező alkalmas 180° - os lapos szög a falat, majd 90° - os derékszögű fal, lehet hatékonyan használni a 90 fokos, vagy 180 fokos derékszögű tér, hogy tartsa tisztán, nagyon alkalmas, konyha, fürdőszoba található. ♥Fali Ütés-mentes Telepítés : A sarokban zuhany caddy csak hely, hogy egy sima, sík felületre, majd a nyomást.nincs fúrás, nincs csavar, nincs lyuk, nincs eszközöket kell alkalmazni fürdőszoba zuhany caddy.nem kár, hogy a fal, könnyen telepíthető. ♥Leeresztő nyílás Kialakítása : A zuhany állványok belső zuhanyzó sarok elfogadja üreges ki tervezés, Üreges hornyok vannak kialakítva, az alján kell szellőztetni, majd leszűrjük, a fürdőszobában vagy a konyhában használják, de fenntartja, száraz, hogy a fürdőszobában vagy a konyhában tisztább, szépül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában