yidexin levélbontó, Boríték Slitter a Boríték, Papír Vágás, Csomag, Biztonságos Mail Sörnyitó, Éles, Hatékony (Fekete-Fehér)

yidexin levélbontó, Boríték Slitter a Boríték, Papír Vágás, Csomag, Biztonságos Mail Sörnyitó, Éles, Hatékony (Fekete-Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 575.10
Készleten:

1 A papír nyitó ferde szakasz készült kiváló minőségű műanyag, rozsdamentes acél penge, ami biztonságosabb, mint a hagyományos acél papír nyitánya. Könnyű, kis méretű, lehet végezni, ugyanakkor, tedd a zsebében vagy a táskájában van, tökéletes üzleti utazás. Elég a napi szükségletek ajándék mások számára.A kulcstartó nyílás kialakítása lehet rögzíteni a kulcstartó, ami kényelmes, fedett vagy beltéri használatra. A papírvágó kést használ egy pengét, amelyek gyorsan nyílt levél, e-mail, csomagolás, alkalmas otthoni vagy irodai használatra, nő, férfi, fiatal ember. Védi a kezet a sérülésektől, tartsa őket kényelmesen, de kényelmesen.A borítékot nyitó éles, könnyen pedig kényelmesen nyitott boríték nélkül károsítja a leveleket. A papír nyitó ferde szakasz készült kiváló minőségű műanyag, rozsdamentes acél penge, ami biztonságosabb, mint a hagyományos acél papír nyitánya. Könnyű, kis méretű, lehet végezni, ugyanakkor, tedd a zsebében vagy a táskájában van, tökéletes üzleti utazás. Elég a napi szükségletek ajándék mások számára.A kulcstartó nyílás kialakítása lehet rögzíteni a kulcstartó, ami kényelmes, fedett vagy beltéri használatra. A papírvágó kést használ egy pengét, amelyek gyorsan nyílt levél, e-mail, csomagolás, alkalmas otthoni vagy irodai használatra, nő, férfi, fiatal ember. Védi a kezet a sérülésektől, tartsa őket kényelmesen, de kényelmesen.A borítékot nyitó éles, könnyen pedig kényelmesen nyitott boríték nélkül károsítja a leveleket. A papír nyitó ferde szakasz készült kiváló minőségű műanyag, rozsdamentes acél penge, ami biztonságosabb, mint a hagyományos acél papír nyitánya. Könnyű, kis méretű, lehet végezni, ugyanakkor, tedd a zsebében vagy a táskájában van, tökéletes üzleti utazás. Elég a napi szükségletek ajándék mások számára.A kulcstartó nyílás kialakítása lehet rögzíteni a kulcstartó, ami kényelmes, fedett vagy beltéri használatra. A papírvágó kést használ egy pengét, amelyek gyorsan nyílt levél, e-mail, csomagolás, alkalmas otthoni vagy irodai használatra, nő, férfi, fiatal ember. Védi a kezet a sérülésektől, tartsa őket kényelmesen, de kényelmesen.

További részletek

Color:
White Black
Material:
plastic + stainless steel
Size:
4.9x74x56.5MM
Package includies:
1xLetter Opener:

Hasonló termékek a kategóriában