BYBYCD Fából készült Fonal Tál Jogosultja Fa Szál Szervező Kézzel készített Kötés Fonal Tálak Lyukak Szál Doboz (Log Szín)

BYBYCD Fából készült Fonal Tál Jogosultja Fa Szál Szervező Kézzel készített Kötés Fonal Tálak Lyukak Szál Doboz (Log Szín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2249.10
Készleten:

1 Degined, hogy hagyja abba a fonal a rolling le.Tovább a fonalat labdát szálak rendezett, nincs több rendetlenség. Sima felület, valamint edge biztosítanak tiszta outstretch a szál károsodás nélkül. Spirál kivágott tart a munka fonal biztonságosan, valamint két lyukat a gazdaság kötőtű.Használja, mint fonal tároló tál tárolja a kütyü, horgolt tűvel, kis eszközök, valamint kézműves.Úgy is, mint egy dekoratív tálat az asztalra. A tökéletes ajándék crocheter, kötő, anya, nagymama, nővér, lányom, barátok, fonal szerelmeseinek.Méret : 15*8 cm (kb) Anyag : Természetes fa Neve : Fonal Tároló Tál Szín : Mint látható, a Csomag lista : 1 * Fonal Tároló Tál (más elem nem tartozék) Megjegyzés 1. Az eltérés következtében a fény, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy különbség 0,5-2 cm.Ha bármilyen kérdése van erről a termékről,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!Mi fog válaszolni 24 órán belül megoldani a problémát.Köszönöm a vásárol!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában