Szubszonikus - Szilikon Borító Bőr Anti-Slip Rugalmas védőtok - a Hivatalos Engedéllyel rendelkező MCFC Manchester City (PS4)

Szubszonikus - Szilikon Borító Bőr Anti-Slip Rugalmas védőtok - a Hivatalos Engedéllyel rendelkező MCFC Manchester City (PS4)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Minőségi szilikon tok a személyre, illetve testre a Playstation 4, PS4 Vékony, PS4 Pro KontrollerKínál figyelemre méltó markolat minőségi köszönhetően anti-izzadt szilikon bevonattal.Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedik az adatkezelő, ez a fogás fenntartja a hozzáférést az összes gombot, majd portok (micro-USB, fejhallgató jack .Védi a vezérlő a sokkok.Magában foglalja a 2 Joystick Hüvelykujj Stick Caps, több, kényelmes markolat.Testre az Xbox kontroller, a színek, az MCFC Manchester City foci mez. (Vezérlő a csomag nem tartalmazza).Minőségi szilikon tok a személyre, illetve testre a Playstation 4, PS4 Vékony, PS4 Pro Kontroller.Kínál figyelemre méltó markolat minőségi köszönhetően anti-izzadt szilikon bevonattal.Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedik az adatkezelő, ez a fogás fenntartja a hozzáférést az összes gombot, majd portok (micro-USB, fejhallgató jack .Védi a vezérlő a sokkok.Magában foglalja a 2 Joystick Hüvelykujj Stick Caps, több, kényelmes markolat.Testre az Xbox kontroller, a színek, az MCFC Manchester City foci mez. (Vezérlő a csomag nem tartalmazza).Minőségi szilikon tok a személyre, illetve testre a Play Station 4, PS4 Vékony, PS4 Pro Kontroller. - Kínál egy figyelemre méltó markolat minőségi köszönhetően anti-izzadt szilikon bevonattal. - Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedik az adatkezelő, ez a fogás fenntartja a hozzáférést az összes gombot, majd portok (micro-USB, fejhallgató jack .), valamint védi a vezérlő a sokkok. - Magában foglalja a 2 Joystick Hüvelykujj Stick Caps, több, kényelmes markolat. - Testreszabhatja az Xbox kontroller, a színek, az MCFC Manchester City foci mez. (Vezérlő a csomag nem tartalmazza).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában