Sally B Citrus Vanília Habzó Szappan - Mosás, Száraz Bőr, Bőrpír Megkönnyebbülés/ EWG Ellenőrzött/ 8.5 OZ(Citrus Vanília)

Sally B Citrus Vanília Habzó Szappan - Mosás, Száraz Bőr, Bőrpír Megkönnyebbülés/ EWG Ellenőrzött/ 8.5 OZ(Citrus Vanília)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

{Száraz Kézzel Megoldást} A kezét fogja szeretni a hozzávalókat ebben a habzó szappan, még azután is, gyakori kézmosásEzt a terméket fejlesztettek ki, hogy tiszta, hidratálja, ugyanabban az időben.Ez természetes, illatosított, habzó szappan ideális a száraz bőr. {Magas Minőségű} kapsz egy újrahasznosítható üveg folyékony szappan hidratáló megkönnyebbülés.Ez EWG Ellenőrizni, vegán szappan készült az USA-ban ingyenes, szulfátok, vagy durva összetevők. {Szerves Jóság} Tapasztalat, nyam-nyam egy palack a kasztília olaj, szappan készült bio olajok, mint például a kókusz olaj, oliva olaj, jojoba olaj.Azt is hozzátette, bio aloe vera, extra gyógyító. {Multiuse készült, hogy a múlt} Egy szivattyú a habzó kezét mossa nyújt elég szappanos hab, hogy alaposan tisztítsa meg a kezét, így egy üveg sokáig.Azt is tartsa egy üveg a hab szappan a zuhanyzó, hogy tiszta vagy borotváld le a szervezetben. {Családbarát}, Mindenki a család élvezni fogja ezt a citrus vaníliás szappan.Ez a szappan habzó kényeztetés is egy nagy habzó fürdőszoba szappan a munkahelyen, vagy egy szappan ajándék barátok.Start gondoskodik a kezét, ma a természetes habzó szappan, élvezni, hogy puha, hidratált a kezed, hogy érezd.Miért Válassza Sally B kasztília habzó szappan? ✔️A fájdalom enyhítésére, a gyakori kézmosás!Használjon regenerációs kezét habzó szappan, hogy megnyugtassa pedig hidratálja a bőrt, miután több kéz mossa.Nincs több irritációt!Bármilyen bőrtípus imádni fogják ezt a habzó kézi porszívó. ✔️Egy kis szappan megy egy hosszú út.Ez a kézmosó csordultig tele olvasson többet a : kókusz olaj, oliva olaj, jojoba olaj, aloe vera.Ezért egy szivattyú a csöpögős hab elég, hogy alaposan tisztítsa meg a kezét, anélkül, hogy mesterséges összetevő!Mély folyadékpótlás rendkívül fontos, mert a veszteség következtében piros bőr. ✔️Sally B készült az USA-ban, hogy adja át EWGs magas színvonalon.Ez a kéz hab szappan kialakított természetes összetevők saponified származó olajok, hogy tiszta, hogy csak a bőr-szerető összetevők.Az eredmény egy illóolaj illatosított, habzó szappan, hogy tisztítja a bőrt, anélkül, hogy lehámozom a természetes védelmet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában