SATINIOR 2-Lyuk Kötött Teljes előlapot Ski Nyak Gaiter, Téli Balaclava Meleg Kötött Sapka a Szabadtéri Sportok

SATINIOR 2-Lyuk Kötött Teljes előlapot Ski Nyak Gaiter, Téli Balaclava Meleg Kötött Sapka a Szabadtéri Sportok

Rendeléséhez elérhető
HUF 629.10
Készleten:

100% PoliészterRugalmas bezárása.Mosógépben Mosható.Újszerű design : az előlapot úgy tervezték, 3 lyukak, amelyek a szeme, a szája maradj kint, amikor rajta, takard el az arcod, hogy kényelmes.Szükséges elemek : a szabadtéri balaclava tartani a fejét, arcát a nap forró napokon is melegen tud tartani a hideg napok, amely szükséges a férfiak, mind a nők.Könnyű mérkőzés : a szabadtéri arcát takaró különböző szín közül választhat, ezek a színek, klasszikus, egyszerű, hogy megfeleljen a különböző ruhák, hogy a különböző mindennapi.Minőségi anyag : a kötött balaclava poliészterből készült, amely puha, rugalmas, lehetőséget biztosít a kényelmes rajta élmény még hosszú ideig.Széles körű használat : az arc kiterjed alkalmas különböző alkalmakkor, mint például a horgászat, kerékpározás, futás, síelés, hegymászás, bevásárlás, kirándulás, vagy több, de ezek az arcát símaszkot szép ajándékot, hogy a barátok vagy a család, különösen alkalmas kültéri rajongók.Hasznos tartozék : A kötött arcát borító puha, rugalmas, anélkül, hogy túl szűk érzés.Csodálatos bók, hogy egy ruhát, hogy készül, hogy álljon fel, hogy az irgalmatlan hidegben.A széles körű alkalmazás : A teljes előlapot alkalmas sok tevékenységek, mint például a síelés, snowboard, motorozás, kerékpározás, paintball, hátizsákkal, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez.Megjegyzések : 1. Mossa meg az arcát fedezi a kezét, a víz alatt 30 fokos hőmérséklet. Lehet mosni a gépek, de kérlek, tedd bele a csomagot, hogy megakadályozzák a kanyargós, vagy deformáció. A teljes arcát borító tartozó kötött szövet termék, lehet, hogy van egy enyhe szaga van, Kérjük, mosni, mielőtt viselni. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín a vásárlás előtt. Kérem, engedje meg, egy kis hiba a színe miatt, más jelenik meg.Specifikáció : Anyag : poliészter Méret : kicsi (gyermek méret), illetve közepes (felnőtt méret) Szín : mint a képeken látható, Mennyiség : 1 darab a Csomag tartalmazza : 1 x a Teljes előlapot 2021.22 修改 : Jellemzők : Könnyű mérkőzés : A szabadtéri arcát takaró különböző szín közül választhat, ezek a színek, klasszikus, egyszerű, hogy megfeleljen a különböző ruhák, hogy a különböző mindennapi.

További részletek

Material:
polyester
Size:
small (kid size) and medium (adult size)
Color:
as pictures shown
Quantity:
1 piece
Package includes:
1 x Full face cover 2021.6.22 修改:
Features:
Easy to match:
The outdoor face covers have various colors for your choice, all of these colors are classic and easy to match with different outfits, make you different everyday. :
Outdoor necessities:
The face covers fit for various occasions, such as fishing, cycling, running, skiing, climbing, shopping, hiking and more. :
Delicate gifts:
These face balaclavas are nice gifts to your friends or families, especially suitable for outdoor enthusiasts. :
Specifications:
Material:
polyester
Color:
as pictures shown
Size:
small (for kids), medium (for adults)
Quantity:
1 piece
Package includes:
1 x Face balaclava :
Note:
Please allow a little color differences due to different screens. :

Hasonló termékek a kategóriában