DAUERHAFT Játék Fokozó, Alumínium Professzionális Kompakt, Hordozható, 128G Játék Erősítő Hub Játék Konzol Bolt PS1 Mini Dn

DAUERHAFT Játék Fokozó, Alumínium Professzionális Kompakt, Hordozható, 128G Játék Erősítő Hub Játék Konzol Bolt PS1 Mini Dn

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Készült ABS anyag, tartósabbJáték enhancer tartalmazza 176 modellek a klasszikus játékok a szabadban.Forrás szimulátor magában foglalja a több mint 7000 játékok.Ez támogatja a dupla játék nem támogatja a letölthető játékok.A legtöbb beépített játékok volt tesztelve, lehet, hogy néhány játék nem támogatott.Szolgáltatás : 1. Készült ABS anyag, tartósabb. Játék enhancer tartalmazza 176 modellek a klasszikus játékok a szabadban. Forrás szimulátor magában foglalja a több mint 7000 játékok. Ez támogatja a dupla játék nem támogatja a letölthető játékok. A legtöbb beépített játékok volt tesztelve, lehet, hogy néhány játék nem támogatott.Tulajdonságok : Állapot : 100% márka new Item Típus : Játék Enhancer Material : Alumínium ötvözet + ABSColor : Black Memory : 128 GScope alkalmazása : Speciális játék package Connection módszer : közvetlen connection Additional jellemzők : a játék csomag expansion Game változat : a lite version Video játék pontozás : belépő szintű, elit szinten, ventilátor level Input rendszer interface1. Nyomja meg a start gombot a rendszer interfész, majd adja meg a játék indításához. A játék során, nyomja meg a reset gombot (reset) a konzol, hogy befejezze a játékot. Nyomja meg az o-alakú gombot a játék indításához, hogy visszatérjen a legfontosabb felület. Nyomja meg a "Szünet" gombot, a rendszer interfész, majd írja be a nyílt forráskódú szimulátor felület. Válassza ki a szimulátor interfész kimeneti megnyomásakor. A szimulátor felület kilép a rendszer interfész, válassza ki a főmenüben, majd megtalálja a kijáratot retroarch lehetőség, hogy a kilépés. Nyomja meg az r2 + l2 a rendszer interfész ugyanakkor, hogy a játékkonzol be fog zárni.A csomag Lista : 1 x Game Enhancer 1 x Hub Note : 1. Amikor egy termék megnyitotta az első alkalom, el kell olvasni a lemez ellenőrzése könyvtárat, majd nyomja meg az X gombot, hogy átvizsgálja. Ez normális, hogy olvassa el a lemez első alkalommal, majd adja meg a rendszer lassan.Ne keverd össze a gombokat, mert véletlen a présgépet is elakad. Kérjük, csatlakoztassa a játék kedvencek sávon a tápegység megnyitása előtt.

További részletek

Condition:
100% brand new
Item Type:
Game Enhancer
Material:
 Aluminum alloy + ABS
Color:
Black
Memory:
128G
Scope of application:
Advanced game package
Connection method:
direct connection
Additional features:
game package expansion
Game version:
for lite version
Video game scoring:
entry level, elite level, fan level
Input system interface:
1. Press the start button on the system interface and enter the game interface.:
2. During the game, press the reset button (reset) of the console to complete the game.:
3. Press the o-shaped button on the game interface to return to the most important interface.:
4. Press the Space button on the system interface and enter the open source simulator interface.:
5. Select the simulator interface output when pressed.:
6. The simulator interface exits the system interface, select the main menu, and find the exit retroarch option to exit.:
7. Press r2 + l2 on the system interface at the same time, the game console will close.:
Package List:
1 xGame Enhancer 1 x Hub:
Note:
1. When a single product is opened for the first time, you must read the disk scan directory and press X key to scan it.:
2. It is normal to read the disk for the first time and enter the system slowly.:
Don't confuse the buttons, because random presses can get stuck.:
3. Please plug the game favorites bar into the power supply before opening it:

Hasonló termékek a kategóriában