Új Helyettesítő Távirányító CV98LM Kompatibilis az Tűz TV Stick Tűz TV Box W87CUN CL1130 LY73PR DV83YW PE59CV (Hang Nélkül Funkció)

Új Helyettesítő Távirányító CV98LM Kompatibilis az Tűz TV Stick Tűz TV Box W87CUN CL1130 LY73PR DV83YW PE59CV (Hang Nélkül Funkció)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Új Helyettesítő Távirányító CV98 LM alkalmas a Tűz TV Stick/ Tűz TV BoxA távirányító nem a mikrofon, Nem Hang Működtetett.A Helyettesítő Távirányító működhet Alatt, Tudva, Modellek : A 1nd Generációs tűz tv/tűz tv dobozban : W87 CUN CL1130 ; A 2. Generáció tűz tv/tűz tv dobozban : LY73 PR DV83 YW PE59 CV ;.Ez a távoli jön egy felhasználói útmutató, kérem, olvassa el figyelmesen, mielőtt használja a távirányítót.Megjegyzés : Ha bármilyen kérdése van a távoli, kérjük, forduljon közvetlenül hozzánk előtt hagyjon visszajelzést nekünk, mi megoldjuk neked!Köszönöm a vásárol!.Új Helyettesítő Távirányító CV98 LM alkalmas a Tűz TV Stick/ Tűz TV Box a távirányító nem a mikrofon, Nem Hang Működtetett.Modell : CV98 LM Állapot : Új, Kompatibilis : Tűz TV Stick Tűz TV Box szükséges 2 x AAA Alkáli Elem (Elem nem tartozék) A Helyettesítő Távirányító működhet Alatt, Tudva, Modellek : A 1nd Generáció : W87 CUN CL1130 A 2. Generáció : LY73 PR DV83 YW PE59 CV Néhány Tipp a Párosítás ez a távoli : 1) húzza ki a tápegységet a Tűz TV Stick/ Tűz TV Mezőbe, majd dugja vissza. 2) Tartsa lenyomva a Home gombot (A gomb, ami úgy néz ki, mint egy ház/nyíl szimbólum), legfeljebb 60 másodpercen belül, lehet, hogy próbáld meg többször is.Akkor ez lesz a párosított-val a készülék. 3) Ha ez sikertelen, akkor lehet, hogy húzza ki a Tűz TV Stick/Tűz TV Box többször is párosítani, de jól működik minden kapcsoló teszteltek. 4) Ha valamilyen oknál fogva nem működik, sok-sok próbálkozás, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Csomag Tartalma : 1 x Távirányító, Ha nem Tudsz Párosítani A Tűz TV Távirányító,nézd meg ezt első : 1) Ha több, mint hét csatlakoztatott távirányítók vagy aktívan kapcsolódik Blueteeth eszközök, kapcsolja ki. 2) A Tűz a TV Stick, használja a mellékelt HDMI extender, hogy optimalizálja a helyét a Tűz TV Stick.The HDMI extender javíthatja a távoli kapcsolatok által elhelyezése a Tűz TV Stick távolabb the TV. 3) ne helyezzen a Tűz, TV szekrény, ahogy hatással van a jel erőssége, hogy a távirányítót, majd gamecontrollers. 4) A távoli belül kell lennie 30 méter Tűz TV-készülék.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában