Fogászati Száját Felnyitotta, Orális Száját Felnyitotta Kap egy Panorámás, a szájüreg, a Fogászat Fogorvos, Fogászati Klinika, a Szóbeli Vizsga(fehér)

Fogászati Száját Felnyitotta, Orális Száját Felnyitotta Kap egy Panorámás, a szájüreg, a Fogászat Fogorvos, Fogászati Klinika, a Szóbeli Vizsga(fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 563.40
Készleten:

Biztonságos használatával anélkül, hogy kárt, valamint újrafelhasználható, alkalmas különböző szája méretben, kényelmes fogorvos használjaBiztonságos használatával anélkül, hogy kárt, valamint újrafelhasználható, alkalmas különböző szája méretben, kényelmes fogorvos használja.Lehet tisztítani a 121℃ magas hőmérséklet, biztonságos, nem árt, vagy befolyásolja a szóbeli egészséges.Tervezett nyitás a beteg szájában függőleges irányban, a száj, anélkül, hogy fáj.A műanyag övvisszahúzó segít, hogy egy panorámás kilátás nyílik a szájüreg, különleges tervezett fogászati használni.Könnyen, valamint egy kényelmes módja annak, hogy egy széles kilátás a szóbeli ellenőrzéssel, illetve a fogszabályozó kezelés.Szolgáltatás : 1. Lehet tisztítani a 121℃ magas hőmérséklet, biztonságos, nem árt, vagy befolyásolja a szóbeli egészséges. A műanyag övvisszahúzó segít, hogy egy panorámás kilátás nyílik a szájüreg, különleges tervezett fogászati használni. Tervezett nyitás a beteg szájában függőleges irányban, a száj, anélkül, hogy fáj. Biztonságos használatával anélkül, hogy kárt, valamint újrafelhasználható, alkalmas különböző szája méretben, kényelmes fogorvos használja. Könnyen, valamint egy kényelmes módja annak, hogy egy széles kilátás a szóbeli ellenőrzéssel, illetve a fogszabályozó kezelés.Specifikáció : Elem Típus : Száj Opener Material : Műanyag Használat : Nyissa meg a beteg szájában függőleges irányban, a száj, használt fényképészeti, ellenőrzés.A csomag Lista : 1 x Száját Felnyitotta.

További részletek

Item Type:
Mouth Opener
Material:
Plastic 
Usage:
Open the patient's mouth in the vertical direction of the mouth, used for photographic and inspection.
Package List:
1 x Mouth Opener :

Hasonló termékek a kategóriában