NUOBESTY Fel Csillogó karácsonyfa, Összecsukható Karácsonyi Fa a Kandalló Hivatal Ünnepi Karácsonyi Díszek, 4ft ( Ezüst )

NUOBESTY Fel Csillogó karácsonyfa, Összecsukható Karácsonyi Fa a Kandalló Hivatal Ünnepi Karácsonyi Díszek, 4ft ( Ezüst )

Rendeléséhez elérhető
HUF 2250.00
Készleten:

Egy KISÁLLAT karácsonyfa, összecsukható, illetve teleszkópos, hogy a fesztivál hangulatot, hogy hazaKönnyen Összeszerelhető a Boltban : A összeállítja a perc, üzletek elég lapos.Ez a ceruza fa belső fém bar szerkezet biztonságos bázis hasonló mesterséges fa.Megnyitja a Christams fát, hogy csak a haza, nappali, hálószoba, TV a szobában, stb, hogy több színű, a vitalitás, a haza.Díszített kerek, csillogó flitterekkel, amely csillogó, szikra, a fény, a lenyűgöző fényvisszaverő színek.Díszek A Buli : Például Szülinapi/ Karácsonyi/ Baba Zuhany/ Welcome/ Esküvő/ Ünnep/ Évforduló/ Iskola/ Érettségi/ Tánc/ Office/ céges buli, stb.Egy KISÁLLAT karácsonyfa, összecsukható, illetve teleszkópos, hogy a fesztivál hangulatot, hogy haza.Könnyen Összeszerelhető a Boltban : A összeállítja a perc, üzletek elég lapos.Ez a ceruza fa belső fém bar szerkezet biztonságos bázis hasonló mesterséges fa.Megnyitja a Christams fát, hogy csak a haza, nappali, hálószoba, TV a szobában, stb, hogy több színű, a vitalitás, a haza.Díszített kerek, csillogó flitterekkel, amely csillogó, szikra, a fény, a lenyűgöző fényvisszaverő színek.Díszek A Buli : Például Szülinapi/ Karácsonyi/ Baba Zuhany/ Welcome/ Esküvő/ Ünnep/ Évforduló/ Iskola/ Érettségi/ Tánc/ Office/ céges buli, stb.Leírás Ez egy PET karácsonyfa, összecsukható, illetve teleszkópos.nagyon barátságos, olyan gyönyörű.Megnyitja a Christams fát, hogy csak a haza, nappali, hálószoba, TV a szobában, stb, hogy több színű, a vitalitás, a haza.Ragyogó lesz egyéb fények, dekor, hogy fesztivál, luxus érzést, hogy maga a ház.Jellemzők - Szín : Ezüst. - Méret : 30 x 30 x 120 cm. - Egy KISÁLLAT karácsonyfa, összecsukható, illetve teleszkópos, hogy a fesztivál hangulatot, hogy haza. - nagyon barátságos, gyönyörű, szép dekoráció a Karácsonyi partin. - Megnyitja a Christams fát, hogy csak a haza, nappali, hálószoba, TV a szobában, stb, hogy több színű, a vitalitás, a haza. - Jó DIY Karácsonyi dísz.Újrafelhasználható és hordozható. - Világos színű, nem fakul igazi karácsonyfa.Dekoráció más led létrehozni csillogó fa dekoráció.Csomag, Beleértve 1 x karácsonyfa.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában