USonline911 Vinni Kemény tok Táska Tok Kompatibilis a Nintendo 3DS XL Modell Kompatibilis a Nintendo 3DS Platform (Fekete)

USonline911 Vinni Kemény tok Táska Tok Kompatibilis a Nintendo 3DS XL Modell Kompatibilis a Nintendo 3DS Platform (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 627.30
Készleten:

☢ Vadonatúj, jó Minőségű, a Fekete Könyv szerinti Esetekben a Kemény tok megvédi a készüléket a balesetek során napi használat ☢ Kompatibilis a Nintendo Új 2 DS XL, 3 DS XL, 3 DS LL, 3 DS XL. ☢ Funkciók Tartós Körül Cipzár -, húzd meg a készüléket, a por, karcolás, amely tartalmazza a készülék biztonságosan az ügyben. ☢ Csomag tartalma : 1x Fekete hordtáska. (Megjegyzés : a Kiegészítő CSAK a készülék nem tartozék). ☢ Vadonatúj, jó Minőségű, a Fekete Könyv szerinti Esetekben a Kemény tok megvédi a készüléket a balesetek során napi használat. ☢ Kompatibilis a Nintendo Új 2 DS XL, 3 DS XL, 3 DS LL, 3 DS XL. ☢ Funkciók Tartós Körül Cipzár -, húzd meg a készüléket, a por, karcolás, amely tartalmazza a készülék biztonságosan az ügyben. ☢ Csomag tartalma : 1x Fekete hordtáska. (Megjegyzés : a Kiegészítő CSAK a készülék nem tartozék).Leírás : ☢ Modell : 3 DS XL ☢ Méret : 18.5 x 11 x 4,5 cm ☢ Típus : hordtáska ☢ Platform : Nintendo 3 DS ☢ Szín : Fekete ☢ Kompatibilis a Nintendo Új 2 DS XL, 3 DS XL, 3 DS LL, 3 DS XL Festures : ☢ Kemény tok megvédi a készüléket a balesetek során napi használat ☢ húzd meg a készüléket, a por, karcolás ☢ Funkciók tartós körül cipzár, amely tartalmazza a készülék biztonságosan abban az esetben, ☢ Megjegyzés : a Kiegészítő CSAK a készülék nem tartalmazza a Csomag Tartalmazza : 1x Fekete hordtáska.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában