LODLY Kuka, Szemetes Műanyag Téglalap Nyomógomb Kettős Rekesz 12 Liter Újrahasznosítás Hulladék Bin Szemetes (Szín : Kék)

LODLY Kuka, Szemetes Műanyag Téglalap Nyomógomb Kettős Rekesz 12 Liter Újrahasznosítás Hulladék Bin Szemetes (Szín : Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2655.00
Készleten:

✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze Side-by-Side dupla fülke lomtár; 12 L kapacitás. A termék anyaga egészséges anyagok. Keskeny kivitel, használja a hiányosságok tér, kézzel nyomva borító tervezés, rendezés szemetes háztartási;. ✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. Side-by-Side dupla fülke lomtár; 12 L kapacitás. A termék anyaga egészséges anyagok. Keskeny kivitel, használja a hiányosságok tér, kézzel nyomva borító tervezés, rendezés szemetes háztartási;.Anyag : PPCapacity : 12 L vagy more Opening közelednek módszer : Nyomja meg type Size : 33*29*21cm Package a következőket Tartalmazza : 1 X Szemetet Can Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában