Mgo Fiókban Ujjlenyomat-Lock Biztonsági Csúszó Biztonságos Intelligens Elektronikus Szekrény Zár Ujjlenyomat-Zár, Szekrény

Mgo Fiókban Ujjlenyomat-Lock Biztonsági Csúszó Biztonságos Intelligens Elektronikus Szekrény Zár Ujjlenyomat-Zár, Szekrény

Rendeléséhez elérhető
HUF 32598.90
Készleten:

★[Kiváló minőségű belső] - A belső doboz készült, magas minőségű, hosszú bársony, ami könnyen használható, valamint egy ésszerű design, kényelmes kapcsolatot ★[Emergency key] - A vész-zár célja az alján, ami nagyon elrejtve.A tartalék kulcs könnyen meg a kiold, majd a telepítés nem korlátozza a helyzetben a jobbra-balra a falak vagy oldalsó panelek. ★[Különleges szerkezet] - A belső szerkezet kifejezetten stabil teljesítményt meg nem lesz zárolva miatt egyenetlen a telepítés. ★[Nem kíváncsiskodó pont] - Az edzett üveg panel nem kíváncsiskodó lényeg, ez egy okos érintőképernyős rendszer.Az aktiválási rendszer kell pontosan nyomott a számra.Ez egy jelszó fiók, amely lehetetlenné teszi, hogy indítsa el a mobiltelefon. ★[Dia vasúti frissítés] - Labda csúszó fiókban dia vasúti annak biztosítása érdekében, nyitó-záró erő, kényelem, tartósság. ★ specifikáció : - Beépítési mód : fix telepítés, edzett csavarokat - Anyaga : alacsony szén-dioxid-nagy sűrűségű alufelni + hidegen hengerelt acéllemez - Jelszó számjegy : 4-8 számjegy lehet beállítani, szabadon - méret : 18.1 lb★ Megjegyzés : - A fenntartva mérete nagyobb, mint a külső méret a fiókban biztonságos, de nem sokkal nagyobb, mint a termék méretét.- A vész-zár alatt található, akkor ne telepítse az alsó fiókban, hogy megakadályozza azt, hogy a kézzel.Ajánlott, hogy 10cm/4 alulról.★ Kiváló Szolgáltatás : - kínálunk 100% - os Pénz visszafizetési vagy Csere, ha a termék minőségi problémák, lehet kapni bizalommal.- Kínálunk 24 óra online ügyfélszolgálat, kérjük, üzenet nekünk, ha bármilyen kérdése.Köszönöm, jó kommunikációs!- Mi azt ígéri, hogy a hajó 24 órán belül, a szállítási idő 7-20 munkanap.

További részletek

- Installation method:
fixed installation with hardened screws
- Material:
low carbon high density alloy + cold rolled steel plate
- Password digits:
4-8 digits can be set freely
- size:
18.2 * 15.7 * 5.9 in
- weight:
10.5kg / 23.1 lb
★ Note:
- The reserved size is larger than the outer size of the drawer safe, but not much larger than the product size.:
- The emergency lock is located below, so don’t install it in the bottom drawer to prevent it from getting in by hand. It is recommended to be 10cm/4in from the bottom.:
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Hasonló termékek a kategóriában