D&T PRO BERENDEZÉS Dean & Tyler Falatot Öltöny, francia Vászon - Fekete - Méret: Extra Nagy (H: 5.6, hogy 5.10-Láb, W: 198-209-Font)

D&T PRO BERENDEZÉS Dean & Tyler Falatot Öltöny, francia Vászon - Fekete - Méret: Extra Nagy (H: 5.6, hogy 5.10-Láb, W: 198-209-Font)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

* Rendkívül jó felhasználásával készült szintetikus francia Vászon * Készült a Kezdő, valamint a Szakemberek. * Jó védelmet tapasztalt csali szinten. * A gallér lehet emelni a fejlett nyak védelem. * A kabát biztosított három fém snap kapcsok át a testén, illetve Tépőzár, mely a panelek. * A mandzsetta a kabát van bőr kezét védelmezők.Ez az öltöny tartós, mégis könnyű.Tökéletes Verseny KPNV. * Rendkívül jó felhasználásával készült szintetikus francia Vászon. * Készült a Kezdő, valamint a Szakemberek. * Jó védelmet tapasztalt csali szinten. * A gallér lehet emelni a fejlett nyak védelem. * A kabát biztosított három fém snap kapcsok át a testén, illetve Tépőzár, mely a panelek. * A mandzsetta a kabát van bőr kezét védelmezők.Ez az öltöny tartós, mégis könnyű.Tökéletes Verseny KPNV.DT Falatot Öltöny védelem, valamint a rendőrségi képzés; rendkívül jól felhasználásával készült szintetikus francia Vászon.A nadrág két Tépőzáras pánt, mindkét oldalán derékig; a nadrágtartó állítható, majd csatlakoztassa az első melles két fém snap kapcsok.A kabát biztosított három fém snap kapcsok át a testén, illetve Tépőzár, mely a panelek; vannak további Tépőzáras pánt, a derék, a nyak.A bilincset a kabát van bőr kezét védelmezők.Ez az öltöny tartós, mégis könnyű.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában