Fúró 5A-Karbid Tipp Lyukat Láttam 12-120mm Fúró Készlet Lyukat Látott a Rozsdamentes Acél Fém Ötvözet Fúrás 1db (Méret : 52mm)

Fúró 5A-Karbid Tipp Lyukat Láttam 12-120mm Fúró Készlet Lyukat Látott a Rozsdamentes Acél Fém Ötvözet Fúrás 1db (Méret : 52mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3985.20
Készleten:

Kombinált FúróTulajdonságok : .Anyag : Wolfram-Karbid.Test anyaga : 45# szénacél.Gép : Elektromos fúró /Pad gyakorlat.Tulajdonságok : .Anyag : Wolfram-Karbid.Test anyaga : 45# szénacél.Gép : Elektromos fúró /Pad gyakorlat.Kombinált Drill Drill Kicsit 5 A-Karbid Tipp Lyukat Láttam 12-120mm Fúró Készlet Lyukat Látott A Rozsdamentes Acél Fém Ötvözet Fúrás 1 Pcs See a második kép details Precautions : 1. Ellenőrizze, hogy a központ gyakorlat van szorítva, kapcsolja be a készüléket, majd ellenőrizze, hogy a körkörösség, a lyukat láttam.Ha a fúrás, a hely, a lyukat láttam merőleges a fém, különben a ötvözet esik le könnyen.A legjobb, ha használni hűtő-kenő folyadék lehűl, a vastag metal2. Kérjük, kövesse a fúrási sebesség táblázat amikor a fúrás, különben könnyen károsíthatja a lyuk saw3. Használata kézi fúró, győződjön meg arról, hogy a lyuk láttam merőleges a fém, az a legjobb, hogy egy padon gyakorlat, hogy működik.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában