QTT Lebegő Polc Fali Polc Úszó Keret, Lebegő Polc Fali Polc Tároló Rack Polc Fali Polc Tároló Állvány Hálószoba Polcok (Szín :

QTT Lebegő Polc Fali Polc Úszó Keret, Lebegő Polc Fali Polc Tároló Rack Polc Fali Polc Tároló Állvány Hálószoba Polcok (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 2610.00
Készleten:

★7 nyitva kijelző rekesz, z, mint a tökéletes hely, hogy a kijelzőn az elemek, mint például könyvek, gyűjtemények, képek, díjak, cserepes növények, stb ★A modern, újszerű design tökéletesen kevert más otthon bútor, így ideális nappali, étkező, hálószoba, dolgozószoba vagy az irodában. ★Hely mentése megszüntesse a rendetlenséget, hogy bármelyik szobát, jobban szervezett, ezzel a sokoldalú Kocka Tároló Egység.Segítségével tárolási könyvek, magazinok, CD/Dvd, vagy kirakat családi fotók, emlékek, s egyéb gyűjtemények. ★Sima polírozó : Miután ezerszer kézi polírozás, a felület sima, burr-ingyenes, kerek, biztonságosabb. ★szép kis Polcok:, Vagy egy kis bookshelfbut ideális, hogy adjunk néhány papi szín egy sima fal. ★7 nyitva kijelző rekesz, z, mint a tökéletes hely, hogy a kijelzőn az elemek, mint például könyvek, gyűjtemények, képek, díjak, cserepes növények, stb. ★A modern, újszerű design tökéletesen kevert más otthon bútor, így ideális nappali, étkező, hálószoba, dolgozószoba vagy az irodában. ★Hely mentése megszüntesse a rendetlenséget, hogy bármelyik szobát, jobban szervezett, ezzel a sokoldalú Kocka Tároló Egység.Segítségével tárolási könyvek, magazinok, CD/Dvd, vagy kirakat családi fotók, emlékek, s egyéb gyűjtemények. ★Sima polírozó : Miután ezerszer kézi polírozás, a felület sima, burr-ingyenes, kerek, biztonságosabb. ★szép kis Polcok:, Vagy egy kis bookshelfbut ideális, hogy adjunk néhány papi szín egy sima fal. ♥Lebegő Polcok nem csak szépíti a haza, hozzáteszi, több művészi légkör, hanem tartja a hazai tiszta. Egyszerű, de elegáns appearance2. Nagy szilárdságú, minőségi,Korrózióálló,amelyek magasabb csapágy capacity3. tökéletes bármilyen modern vagy klasszikus nappali, háló, konyha, vagy bathroom4.Lehet elhelyezni, külön-külön, vagy többszörös kombináció.♥Termék Neve : Fali szekrény♥Termék színe : fekete, fehér, fa színű, teak színű♥Méretek : 100*15*60 CM♥Fő anyag : E1 környezetvédelmi tanács♥Csomag tartalma : 1 * 100% Új Fali Polc .♥Megjegyzés : Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbségek miatt kézi mérés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában