DOITOOL Konyhai Eszközök Birtokosa, Konyha Edények Műanyag Szervező Állványok Multifunkcionális Pálcika Kanál Jogosultja (Tej Khaki)

DOITOOL Konyhai Eszközök Birtokosa, Konyha Edények Műanyag Szervező Állványok Multifunkcionális Pálcika Kanál Jogosultja (Tej Khaki)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Ez a pálcikákat, majd kés csatorna rack lehet bárhol a konyhába, hogy szervezze meg a pálcika, kanalak, evőeszközök, stbTöbbfunkciós Konyhai Tároló Állvány, lehet boltban kés, vágódeszka, kés, villa, pálcika, olló stb.nagy segítség a konyhában.Levegő szárítás után gyorsan tisztítás, jól szellőző, a jó vízelvezetés tervezés.Egy nagy tároló állvány a pálcika, kés, kanál, szivacs, stb.Minőségi építőipari épült, hogy az utolsó, így nem kell aggódnia, hogy a minőség még hosszú idő után is használja.Ez a pálcikákat, majd kés csatorna rack lehet bárhol a konyhába, hogy szervezze meg a pálcika, kanalak, evőeszközök, stb.Többfunkciós Konyhai Tároló Állvány, lehet boltban kés, vágódeszka, kés, villa, pálcika, olló stb.nagy segítség a konyhában.Levegő szárítás után gyorsan tisztítás, jól szellőző, a jó vízelvezetés tervezés.Egy nagy tároló állvány a pálcika, kés, kanál, szivacs, stb.Minőségi építőipari épült, hogy az utolsó, így nem kell aggódnia, hogy a minőség még hosszú idő után is használja.Description Does tartani a pálcikákat, majd kés szervezett érzem magam, mint egy terhes rutin egy idő után?Mondj búcsút a konyha szóváltás, mint a konyha pálcika, kések, csatorna ketrec itt az ön igényeinek!Határozottan az a legoptimálisabb, valamint ésszerű választás az ön számára, hogy tárhelyet a pálcikákat, majd evőeszközök.Jellemzők - Szín : Tej, Khaki. - Anyaga : Műanyag. - Multifunkcionális Konyha, Tároló Állvány, lehet boltban kés, vágódeszka, kés, villa, pálcika, olló stb.nagy segítség a konyhában. - Levegő szárítás után gyorsan tisztítás, jól szellőző, a jó vízelvezetés tervezés. - Egy nagy tároló állvány a pálcika, kés, kanál, szivacs, stb. - Minőségi építés épített a múlt, így nem kell aggódnia, hogy a minőség még hosszú idő után is használja. - Ez a pálcikákat, majd kés csatorna rack lehet bárhol a konyhába, hogy szervezze meg a pálcika, kanalak, evőeszközök, stb. - Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, hogy a monitor fényerejét, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 1 x Evőeszköz Tároló Állvány.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában