Hordozható Vékony, Könnyű, Sima, Tartós Ragasztó Tömítés, Szempilla Hosszabbítás Matrica, a hazai Lányok

Hordozható Vékony, Könnyű, Sima, Tartós Ragasztó Tömítés, Szempilla Hosszabbítás Matrica, a hazai Lányok

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Enyhe, nem hatású, csökkenti a lehetőségét, hogy streaming szemében, amikor szempilla oltásaSzuper puha nem szőtt szövet, hogy a ragasztás kényelmesebb.Alkalmas professzionális felhasználásra, vagy otthoni használatra.A ragasztó pontok gyenge viszkozitás miatt a szem pad nincs hatással a smink, amikor az eltávolítása.A szem párna segítséget nyújtok szempilla oltása, vagy szempilla színezés, ami tiszta hatás, amely minden szempilla is jól látható. Szuper puha nem szőtt szövet, hogy a ragasztás több comfortable2. Enyhe, nem hatású, csökkenti a lehetőségét, hogy streaming szemében, amikor szempilla grafting3. A ragasztó pontok gyenge viszkozitás miatt a szem pad nincs hatással a smink, amikor eltávolítása it4. A szem párna segítséget nyújtok szempilla oltása, vagy szempilla színezés, ami tiszta hatás, amely minden szempilla látható clearly5. Alkalmas professzionális felhasználásra vagy otthon use Specification : Leírás : szereted a oltása szempilla?Ez egy must-volna kiegészítő alkalmazása szempilla hosszabbítás.Használatakor ezt a matricát, akkor úgy érzi, kényelmes, köszönhetően a puha nem szőtt szövet, szem struktúra kialakítása.Könnyen fel/le anélkül, hogy ez hatással smink.Csak próbáld ki!Jellemzők : Super puha nem szőtt szövet, hogy a ragasztás kényelmesebb.Enyhe, nem hatású, csökkenti a lehetőségét, hogy streaming szemében, amikor szempilla oltása.Célja alapján szem szerkezet, amely alkalmas a szemét.A ragasztó pontok gyenge viszkozitás miatt a szem pad nincs hatással a smink, amikor az eltávolítása.A szem párna segítséget nyújtok szempilla oltása, vagy szempilla színezés, ami tiszta hatás, amely minden szempilla is jól látható.Alkalmas professzionális felhasználásra, vagy otthoni használatra.Műszaki adatok : Anyag : Nem woven Color : White Item Méret : Kb.43 inch Package Súly : Kb. 21g Quantity : 1 x Állítsa be a 100-as Szempilla Hosszabbítás Pads Item Típusa : Hamis Eyelashes Function : Szempilla Meghosszabbítás Eszköz Csomag Tartalmazza : 1 x Állítsa be a 100-as Szempilla Hosszabbítás Párna.

További részletek

Description:
Do you like grafting eyelash? This is a must-have accessory for the application of eyelash extension. When using this sticker, you will feel comfortable due to its soft non-woven fabric and eye structure design. Easy to put on/off without effect on makeup. So just try it!:
Features:
Super soft non-woven fabric will make the sticking more comfortable. :
Mild and no irritation, it will reduce the possibility of streaming eyes when eyelash grafting. :
Designed on the basis of eye structure, which more fit for eyes. :
The glue dots with weak viscosity makes the eye pad no effect on makeup when removing it. :
The eye pads render assistance to eyelash grafting or eyelash tinting, creating tidy effect which every eyelash can be seen clearly. :
Suitable for professional use or home use.:
Specifications:
Material:
Non-woven
Color:
White
Item Size:
Approx. 4.5 * 1.1cm / 1.77 * 0.43inch
Package Weight:
Approx. 21g
Quantity:
1 x Set of 100Pcs Eyelash Extension Pads
Item Type:
False Eyelashes
Function:
Eyelash Extension Tool
Package Include:
1 x Set of 100Pcs Eyelash Extension Pads:

Hasonló termékek a kategóriában