MQtime Alkalmas 108mm Lapos Alsó Széle Kézi Egyengető Ács Grooving Vágás Gép 30mm Faipari Kézi Szerszám

MQtime Alkalmas 108mm Lapos Alsó Széle Kézi Egyengető Ács Grooving Vágás Gép 30mm Faipari Kézi Szerszám

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

1 Egyengető acélból,finom csiszolás,amely nem csak éles,de ez is hosszú élettartamot. Éles , biztosítja a hatékony vágás, valamint biztosítja a zökkenőmentes & nostuck munkát. Készült ,a cég felépítése, tartósabb. Használata egyszerű, barátságos, mind a faipari kezdők de profik. Gyakorlati hogy sima felületre, majd szilánkok, faragás élek, lépcső, tökéletes ravaszkodó. Egyengető acélból,finom csiszolás,amely nem csak éles,de ez is hosszú élettartamot. Éles , biztosítja a hatékony vágás, valamint biztosítja a zökkenőmentes & nostuck munkát. Készült ,a cég felépítése, tartósabb. Használata egyszerű, barátságos, mind a faipari kezdők de profik. Gyakorlati hogy sima felületre, majd szilánkok, faragás élek, lépcső, tökéletes ravaszkodó.Lapos Alsó Kéz Gép Ács Grooving Vágás Gép 30mm Funkció : 1. Egyengető acélból,finom csiszolás,amely nem csak éles,de ez is hosszú élettartamot. Éles , biztosítja a hatékony vágás, valamint biztosítja a zökkenőmentes & nostuck dolgozik you3. Készült ,a cég felépítése, tartósabb. Használata egyszerű, barátságos, mind a faipari kezdők de profik. Gyakorlati hogy sima felületre, majd szilánkok, faragás élek, lépcső, tökéletes ravaszkodó.Specifikáció : Anyag : Eszköz Steel Type : Flat Weight : 163g/5.7 oz Width : 30mm/1.2 in Plane Hossz : 108mm/4.3 in Package Lista : 1 * Plane1 * Gép 1 * Wedge1 * Handle Note : A tényleges termék színe eltérhet a képen miatt könnyű.Lehet, hogy egy kis eltérés a mérési termék méretei.Bánja az éles él a használata.Hogyan Használd : Https : 1. Amikor telepíti a gyalulás , egyezik a gyalulás a fedelet vas, ellenőrizzék a távolság a két vágási éleket, majd helyezze be a gyalulás test. A széléhez közel van az alsó, plusz ékek, enyhén lenyomva a bal kéz megcsípte a bal sarokban a egyengető, a hüvelykujj tömeg csípje be az éket, a fedelet, a vas, valamint a egyengető, a kalapács használják, hogy javítsa ki a szélére, hogy a szélére Téve a chip fuvola. Mennyi a szélén van téve az arányos összege, gyalulás, durva gyalulás, kevésbé jó tervezés.

További részletek

Material:
Tool Steel
Type:
Flat
Weight:
163g/5.7oz
Width:
30mm/1.2in
Plane Length:
108mm/4.3in
Package List:
1 * Plane:
1 * Plane :
1 * Wedge:
1 * Handle:
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product dimensions.:
Mind the sharp edge on the when using.:
How To Use::
1. When installing the planing , match the planing with the cover iron, control the distance between the two cutting edges, and then insert it into the planing body.:
2. The edge is close to the bottom, plus wedges, slightly pressed down, the left hand is pinched in the left corner of the planer, the thumb mass is pinched by the wedge, the cover iron and the planer, and the hammer is used to correct the edge to make the edge Exposed the chip flute.:
3. How much the edge is exposed is proportional to the amount of planing, more rough planing, less fine planing. :

Hasonló termékek a kategóriában