Ursumy Karácsony, Télapó Sapka Bling Parti Kalap Karácsonyi Ünnep Party Kellékek Nem Szőtt Új Kalapot Felnőtteknek (Csomag 1)

Ursumy Karácsony, Télapó Sapka Bling Parti Kalap Karácsonyi Ünnep Party Kellékek Nem Szőtt Új Kalapot Felnőtteknek (Csomag 1)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjatA tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Csak A Kézi Mosogatás. 【 Karácsony, Télapó Sapka】 Egy Méret, a legtöbb Felnőtt, Gyerek, Tini, Iskola, Fiúk, Lányok. 【Melegen】- A Karácsonyi ünnepi kalap megvastagodott design bélés is tartja melegen a hideg.A felszívja a verejték bélés teszi, kényelmes viselet, s nem engedi, hogy zavarban van, amikor a kalapját.Ön úgy fogja érezni, meleg, boldog az Új Év. 【Magas Minőségű】- A Télapó sapka készült kiváló minőségű plüss.Vörös Bársonyos anyagból, dupla kényelmes bélés, hogy felnőtt Mikulás sapka, puha, jó tapintású érzés.Kézzel mosható,nem allergiás, Környezetbarát.A család imádni fogja. 【Karácsonyi Party Kellékek】Vicces fél kalapok Karácsonyi Ünnep Fél Javára, Ünnep, Család, Barátok, Buli, Karácsonyi Jelmez, party, Születésnap, szilveszter, közösségi tevékenységek, színpadi előadás, Karácsonyi Dress-up Kiegészítők, stb. 【Karácsonyi Ünnep, Ajándék】Karácsonyi ajándékokat a család, barátok, partnerek, kollégák.Ezek a klasszikus stílus Mikulás Sapka hozza a fesztivál hangulatot során a Karácsony, szilveszter, szabadság.Üdv Ursumy! ❤Ursumy eredetileg 2001-ben. Mi elsősorban a design, a termelés a KORONA sok éven át. ❤Ursumy célja, hogy az ügyfél az első.Ursumy azt jelenti, Hogy Napos, reméljük, a TIARA, illetve szolgáltatások lehet, hogy az életed teljes napsütés. ❤Ursumy tendenciát követi az idők, elkötelezett arra, hogy megmutassa a bizalmat, szépség, modern nőknek.Reméljük, tetszik !.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában