NIXBYO Kerámia szappantartó Fürdőszoba, Levél Szappan tartó Zuhanyzó, Bolt Szappan, Fekete Habkő Bárok, Szivacs, Szűrő (Fekete)

NIXBYO Kerámia szappantartó Fürdőszoba, Levél Szappan tartó Zuhanyzó, Bolt Szappan, Fekete Habkő Bárok, Szivacs, Szűrő (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

?【Szappan Ételek Szappan】A szappan ételek szappan egy 45° - os háromszög alakú elterelés módszer csökkenti a visszatartás a nedvességmaximalizálja az élet, a szappan. ?【Funkcionális, valamint Sokoldalú】 - E a fürdőszobában vagy a konyhában mosogató, könnyű mozgás .Ez a kiváló minőségű, így soha nem lesz penészes, mint szilikagél is használható-sok éven át!. ?【 Könnyen tisztítható】szappan tartó zuhany automatikusan csatornába, tartsd meg a számláló száraz,a szappan tartót nem borulhat, vagy csúsztassa körül a pulton, vagy a polcon. ?【TÖBBCÉLÚ szappantartó JOGOSULTJA】A kerámia szappantartó, vízelvezetés lehet tartani, bár szappan , törlőkendő, étel, kefék, borotvák, de ez csak a kezdet.Ez ideális a mosdó, konyha, zuhanyzó, kamra, vagy veremben.Úgy fog kinézni, tökéletes, minden haza!. ?【NAGY AJÁNDÉK】Gyönyörű szép szappantartó a csatorna ad egy makulátlan megjelenés, hogy a mosdó, zuhanyzó, konyha, stb.Ez a szappan tartó lesz egy rendkívüli ajándék egy házavató, esküvői, vagy egyéb rendezvény. ?【Szappan Ételek Szappan】A szappan ételek szappan egy 45° - os háromszög alakú elterelés módszer csökkenti a visszatartás a nedvesség.maximalizálja az élet, a szappan. ?【Funkcionális, valamint Sokoldalú】 - E a fürdőszobában vagy a konyhában mosogató, könnyű mozgás .Ez a kiváló minőségű, így soha nem lesz penészes, mint szilikagél is használható-sok éven át!. ?【 Könnyen tisztítható】szappan tartó zuhany automatikusan csatornába, tartsd meg a számláló száraz,a szappan tartót nem borulhat, vagy csúsztassa körül a pulton, vagy a polcon. ?【TÖBBCÉLÚ szappantartó JOGOSULTJA】A kerámia szappantartó, vízelvezetés lehet tartani, bár szappan , törlőkendő, étel, kefék, borotvák, de ez csak a kezdet.Ez ideális a mosdó, konyha, zuhanyzó, kamra, vagy veremben.Úgy fog kinézni, tökéletes, minden haza!. ?【NAGY AJÁNDÉK】Gyönyörű szép szappantartó a csatorna ad egy makulátlan megjelenés, hogy a mosdó, zuhanyzó, konyha, stb.Ez a szappan tartó lesz egy rendkívüli ajándék egy házavató, esküvői, vagy egyéb rendezvény.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában