Macska Hám, illetve Póráz Meghatározott Geometriai Minta Menekülés Bizonyíték Állítható Kitty Szabadtéri Séta(Narancssárga)

Macska Hám, illetve Póráz Meghatározott Geometriai Minta Menekülés Bizonyíték Állítható Kitty Szabadtéri Séta(Narancssárga)

Rendeléséhez elérhető
HUF 809.10
Készleten:

★Érdekes Geometriai Minta használjuk a gyémánt mintás, majd töltsük ki a világos színek, míg integrálása a törzsi elemek, a macska mindig kiemelkedik feltűnően ★Állítható Méret-Nyak kerülete 7.0-ben, mellkas kerülete 10.0 a póráz hossza 59, kérjük, az intézkedés a macska nyakát, illetve a mellkas kerülete a vásárlás előtt. ★Menekülés Bizonyíték A Biztonságos H-alakú hám, tartós fém D-gyűrű, illetve a horog, a hám nem könnyű lerázni, tartja a macska biztonságos mindenkor. ★Magas minőségű Nylon . A nylon 40% puhább, mint polipropilén, Puha nylon biztonságot nyújt kényelmes séta közben, játék, illetve egyéb szabadtéri tevékenységekhez. ★Egészséges, Vidám . a szép macska hám, vidd el a macskát sétálni, ami nem csak növeli a szórakoztató, hanem javítja az egészségét, a macska.Vidd a macska a szabadban, egy imádnivaló geometriai minta Macska Hám, illetve Póráz Szettet.Méret : Nyak kerülete 7.0-ben, mellkas kerülete 10.0 a póráz hossza 59 Anyag : Tartós, puha nylon Stílus : Geometriai minta célközönség : Cica, Cicák, Kutyusok Miért válassza a Macska Hám, illetve Póráz Szettet? -Egyedi design teszi a macska kiemelkedik. -Selymes heveder nem irritálja a bőrt. -Rozsdamentes acélból készült, D-gyűrűvel, s horog biztosítja a tartósságot. -Biztonságos, mentes bármilyen kellemetlen érzés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában