Összecsukható Pánt Rozsdamentes Acél Önhordó Süllyesztett A Szekrény Bútor Szerelés Asztal Fiókban, Javítás, Tartozékok - (Stílus A)

Összecsukható Pánt Rozsdamentes Acél Önhordó Süllyesztett A Szekrény Bútor Szerelés Asztal Fiókban, Javítás, Tartozékok - (Stílus A)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

Stílus A Csomag tartalma : 1 x Zsanér Megjegyzés : 1. Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség. Kérem, engedje meg, kis kézi mérés eltérés az adatok. *Rozsdamentes acélból készült, van egy gyönyörű megjelenésű, állag, tartós, erős, lehet, használt ékszer, ajándék, fából készült ládák, fiókok. *Széles felhasználási alkalmas, összecsukható sarkát különböző lehajtható asztalok, varrógép, asztal, asztalok, asztalok, szekrények, stb. *Összecsukható zsanér , támogatja a 180° - os összecsukható, a felső zsanér is támogatja essek, segít, hogy javítsa a praktikum meg hogy egy kényelmes életet.Jellemzők : *Rozsdamentes acélból Készült, van egy gyönyörű megjelenésű, állag, tartós, erős, lehet, használt ékszer, ajándék, fából készült ládák, fiókok.*Széles körű felhasználásra alkalmas, összecsukható sarkát különböző lehajtható asztalok, varrógép, asztal, asztalok, asztalok, szekrények, stb.*Összecsukható zsanér , támogatja a 180° - os összecsukható, a felső zsanér is támogatja essek, segít, hogy javítsa a praktikum meg hogy egy kényelmes életet.*Kis méret, ez egy kompakt szerkezet, kicsi, hordozható, nem veszi fel a további tér vagy kiegészítő súly, segítségével jobban telepíteni.Műszaki adatok : Elem Típus : Flap Hinge Material : Rozsdamentes steel Adaptation Tartomány : alkalmas, összecsukható asztal , varrógép, táblázat , stb.Élettartam : ellenáll nyitó-záró több mint 50.A csomag tartalmazza : 1 x Hinge Note : 1. Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség. Kérem, engedje meg, kis kézi mérés eltérés az adatok.Elem sajátosságok : Diy ellátás : Metalworking Origin : Szárazföldön China Certification : NINCS.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában