JOYTUTUS vonóhorgot Zár 5/8 Dia 2-3/4 Hosszú Pin,Illik 2 Inch Osztály III-V Vevő + középkonzol pohártartó Csere Pad Illik F150 (Szürke)

JOYTUTUS vonóhorgot Zár 5/8 Dia 2-3/4 Hosszú Pin,Illik 2 Inch Osztály III-V Vevő + középkonzol pohártartó Csere Pad Illik F150 (Szürke)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

【Tökéletes felszerelés】 A 5/8 hüvelyk átmérőjű vonóhorgot zár, 2 o-gyűrű nélkül csörgő pedig remegettCsak illik egy 2-es vevő. [MEGJEGYZÉS : NEM Alkalmas a Tacoma&Tundra. 【Anti-theft 】Ellentétben más bökkenő pin zárak, minden zárnak egyedi által tervezett Joy Tutus.A szilárd, nagy teherbírású No. 45 acél konstrukció, elfogadása biztonságosabb, cink ötvözet zár core, valamint szilva virág kulcslyuk, amely megakadályozhatja, hogy mások a vontató pótkocsi el.[MEGJEGYZÉS : 2 O-Gyűrű szétszerelhető, ha találsz a pótkocsi zár rövid, akkor távolítsa el a gyűrűket, majd újra kell telepítenie a zárat. 【Minden időjárási gumi sapka】 Készült speciális gumi, tökéletesen ágyazva az alumínium külső, a zár mag, teljesen tartva a kulcslyuk távol nedvesség, por, illetve a rozsda.Kulcs hasonlítunk, meg nem törni - vonóhorgot zár két kulccsal, a kulcsok nem törik köszönhetően a kör stílus a kulcsokat.Javasolt, hogy ne tegye a két kulcs össze, abban az esetben, mind elveszett. 【Mindig veled】 A pohártartó csere pad egy kemény műanyag helyett egy párna, hogy viselni ki.Soha nem kell aggódnia, a középső konzol szétesik, mivel a ragasztó ragasztó hab a hő-év. 【Tökéletes illik F150】Tökéletes csere F150 középkonzol pohártartó pad.Egy tökéletes helyettesítője az eredeti része.Eltávolítása után az eredeti, még csak nem is kell egy eszköz, hogy ezt tedd.Csak bang a helyére a kezét, úgy néz ki, mint az új. 【ANTI-THEFT】 Ellentétben más bökkenő pin zárak, minden zárnak egyedi által tervezett Joy Tutus.A szilárd, nagy teherbírású No. 45 acél konstrukció, elfogadása biztonságosabb, cink ötvözet zár core, valamint szilva virág kulcslyuk, amely megakadályozhatja, hogy mások a vontató pótkocsi el. 【ANTI-THEFT】 Ellentétben más bökkenő pin zárak, minden zárnak egyedi által tervezett Joy Tutus.A szilárd, nagy teherbírású No. 45 acél konstrukció, elfogadása biztonságosabb, cink ötvözet zár core, valamint szilva virág kulcslyuk, amely megakadályozhatja, hogy mások a vontató pótkocsi el.Vonóhorgot Zár + Középkonzol Pohártartó Pad.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában