Férjhez megyek, iszunk Lánybúcsú Slim Lehet Hűtők, Tüskés Seltzer a Lakosoknak, Sovány Lakosoknak Aktív (6 Fekete, 1 Fehér)

Férjhez megyek, iszunk Lánybúcsú Slim Lehet Hűtők, Tüskés Seltzer a Lakosoknak, Sovány Lakosoknak Aktív (6 Fekete, 1 Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

LÁNYBÚCSÚ SLIM LEHET HŰTŐK - Ezek a koszorúslányok ajándékok pontosan, mit kerestem, hogy tartsa a seltzers hideg stílus során a lánybúcsú!TÖKÉLETES ESKÜVŐ PARTY - Ezek a vékony lakosoknak lesz a párt indult, igaz, de talán kapsz egy ingyen italt a tömeg közben!.A MAGAS MINŐSÉGŰ ÁSVÁNYVÍZ LEHET HŰVÖSEBB - Ez a slim lehet hűvösebb hő nyomva a prémium poliuretán hab tartós, vízálló eredmények!.ÖSSZECSUKHATÓ A könnyebb TÁROLÁS - Tedd ezt lehet hűvösebb a zsebében vagy dobj egy pár a táskádban!Használd őket, ha készen állsz egy hideg italt!.FOLYTON ITALOKAT JÉG HIDEG - Ez a cooler ideális a pihenésre, vagy éppen egy jég hideg italt!Megérdemled, szóval tessék élvezni!.Ezek a vicces slim lehet hűtők vannak a tökéletes alkohol kiegészítője a lánybúcsú!A sovány lakosoknak tökéletesen illeszkedik a kedvenc lehet a tüskés szódavíz, valamint azt, hogy egy nagy ajándék a lakodalom!A design nyomtatott mindkét oldalon, jól láthatóan, mely a "Férjhez megyek" az ifjú "berúgunk" a többi párt. LÁNYBÚCSÚ SLIM LEHET HŰTŐK - Ezek a koszorúslányok ajándékok pontosan, mit kerestem, hogy tartsa a seltzers hideg stílus során a lánybúcsú! TÖKÉLETES ESKÜVŐ PARTY - Ezek a vékony lakosoknak lesz a párt indult, igaz, de talán kapsz egy ingyen italt a tömeg közben! MAGAS MINŐSÉGŰ ÁSVÁNYVIZET LEHET HŰVÖSEBB - Ez a slim lehet hűvösebb hő nyomva a prémium poliuretán hab tartós, vízálló eredmények! ÖSSZECSUKHATÓ A könnyebb TÁROLÁS - Tedd ezt lehet hűvösebb a zsebében vagy dobj egy pár a táskádban!Használd őket, ha készen állsz egy hideg italt! TARTJA ITALOK, HIDEG - Ez a cooler ideális a pihenésre, vagy éppen egy jég hideg italt!Megérdemled, szóval tessék élvezni!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában