FRESKO kihangosító Teljes Automatikus Vákuum Hegesztő Gép Élelmiszer-Tartósítás Táskák, LED-es érintőképernyő (ETL Hitelesített)

FRESKO kihangosító Teljes Automatikus Vákuum Hegesztő Gép Élelmiszer-Tartósítás Táskák, LED-es érintőképernyő (ETL Hitelesített)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

【Teljesen Automatikus Működés】Csak egy lépés, hogy válassza ki a módot kellett betéttel táska, akkor befejezem a munkát, automatikusan néhány másodperc alattFRESKO 95 Kpa élelmiszer vákuum tömítő lehet pecsét több mint 50-szer folyamatosan rövid idő alatt.Nagy pecsét ömlesztve!. 【 8 X Hosszabb, Friss Időben 】FRESKO vákuum saver készülék biztosítja a biztonságos, légmentes hőérzékeny, hogy folyamatosan friss élelmiszerek akár 8-szor hosszabb.Jól prep-előre ételt, a maradékot pedig előállítani, tárolni a hűtőben, hogy megakadályozzák égésnyom, valamint az élelmiszer-hulladék. 【Multi-Mód】Felszerelt, 4 üzemmód -Száraz/Nedves/Pecsét/Külső biztosítani megőrzése a különböző élelmiszer.Száraz szilárd étel; Nedves a főtt, párolt, vagy párolt étel; Külső a kézi hegesztő, a pácolt élelmiszer pár perc múlva a cipzár táskák, vagy tartályban (nem tartalmazza). 【Smart & Kényelmes 】Beépített led érintőképernyő vizuális folyamatjelző sáv megjelenítéséhez a folyamat.Kompakt méret, hogy megmentse az értékes pulton hely a konyhában, kivehető zsírgyűjtő tálca, könnyen & biztonságos, hogy vegye le, hogy tiszta. 【, Amit kapsz】20 x Vákuum Tömítő Zsákok (8" x 12"), 1 x tartozék tömlő, 1 x hálózati kábel (3.7 Ft), 1 x Használati utasítás. 2-év garancia van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában