Hajad Olló, 5.5 hüvelykes 2 Típusú Szalon Professzionális hajvágó Stílus Ritkuló Lapos Fodrász Olló 4 Szín (Multicolor Lapos)

Hajad Olló, 5.5 hüvelykes 2 Típusú Szalon Professzionális hajvágó Stílus Ritkuló Lapos Fodrász Olló 4 Szín (Multicolor Lapos)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1169.10
Készleten:

Magas Minőségű : Ez egy rozsdamentes acél hajad olló(alkalmas a nedves, mind a száraz haj)Vele, nem kell, hogy a hair salon, csak a vágás fringe, ami rendkívül kényelmes, takarékos.Szakmai Tervezés : Az éles penge éles penge elvágja a haj gyorsan javítja a munka hatékonyságát.A lapos penge design nem könnyen fog fájni a fejbőrt, majd a kezében, de több, megbízható, használható.Kényelmes Használat : Ergonomikus kialakítású fogantyú hüvelykujj nyugszik.Lapos olló, ritkító olló rendelkezésre áll a választás, hogy megfeleljen a kell a szeletelés, stílus, vágás.Kerülje Ki : lehet egy hajvágás a gyermek, vagy a szülők otthon, ami nagyon kényelmes.Szolgáltatási Garancia : Kiváló minőségi Szolgáltatás, gyors szállítás, egyszerű értékesítés utáni.Ígérjük, elégedettségi garancia, amennyit csak tudunk.Ha bármilyen elégedetlenség,kérjük, tudassa velünk, majd mi csapatunk fog válaszolni 24 órán belül.Műszaki adatok : Anyag : Rozsdamentes Acél 6 CR Hígítás Mértéke : Kb. 25%~30% Választható Színek : színes, Kék, Arany, Fekete Választható Stílusok : Lapos, Olló, Ritkító Olló Penge Méret : Kb.5 a" Teljes Hossza : 16cm / 6.3 hüvelykes Nyílás Mérete : 5,5 cm / 2.2 inch Csomag Súlya : Kb. 70g Elem Típus : Hajad Olló Csomag Tartalmazza : 1 x Olló Megjegyzés : 1. Ne vegye le vagy helyezze át a tengelyt. Mert az olló, vagy éles, kérlek légy óvatos a használat során. Kérjük, tisztítsa meg az olló az idő befejezése után a fodrász, vagy tegyen egy kis mennyiségű kristály olaj, ha szükséges.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában