Sovipal Kutya Csizma Anti-Elveszett Design, Csat Heveder, de Időjárásálló. Kutya Cipő a Kis Kutyák Ideális Kültéri & Beltéri Jár.

Sovipal Kutya Csizma Anti-Elveszett Design, Csat Heveder, de Időjárásálló. Kutya Cipő a Kis Kutyák Ideális Kültéri & Beltéri Jár.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

[Miért Válasszon Minket] : fáradt elveszíti az egyik kutya cipő alatt sétál, vagy aggódni mancs fertőzések?Fedezve van az anti-elveszett csat szíj design, biztosítva a kutya cipő marad során séták, beltéri tevékenységek [Tökéletes] : A kutya csizma célja a kutyák közötti súlyú 10-22lbs.A legjobb illeszkedést, az intézkedés a kutya magassága a nyakörv csont emeleten lásd a mérettáblázat.Minden kutya egyedi, így megfelelő a mérés gombot. [Megakadályozzák Pododermatitis] : Pododermatitis egy közös bőr kérdés, amely hatással lehet a kutya láb.A kutya csizma célja, hogy megvédjék a mancsát a vágások, horzsolások, sebek, futás közben játszani különböző terepek, hogy segít megőrizni a láb egészséges, pénzt takaríthat meg. [Tartós Anyag] : A csizma funkció vízálló, víz-ellenálló szövet alján, majd lélegző szövet oldalt, hogy tartsa a kutya láb, száraz, tiszta. [Megszokni, hogy a Csizma] : A pup lehet, hogy kezdetben van egy vicces magas szívvel járni, vagy fagy, de ne aggódj, ez normális.Vezesd őket sétálni, ők majd gyorsan vissza a normál járás elfelejteni, hogy ők is rajta a csizma. [Miért Válasszon Minket] : fáradt elveszíti az egyik kutya cipő alatt sétál, vagy aggódni mancs fertőzések?Fedezve van az anti-elveszett csat szíj design, biztosítva a kutya cipő marad során séták, beltéri tevékenységek. [Tökéletes] : A kutya csizma célja a kutyák közötti súlyú 10-22lbs.A legjobb illeszkedést, az intézkedés a kutya magassága a nyakörv csont emeleten lásd a mérettáblázat.Minden kutya egyedi, így megfelelő a mérés gombot. [Megakadályozzák Pododermatitis] : Pododermatitis egy közös bőr kérdés, amely hatással lehet a kutya láb.A kutya csizma célja, hogy megvédjék a mancsát a vágások, horzsolások, sebek, futás közben játszani különböző terepek, hogy segít megőrizni a láb egészséges, pénzt takaríthat meg. [Tartós Anyag] : A csizma funkció vízálló, víz-ellenálló szövet alján, majd lélegző szövet oldalt, hogy tartsa a kutya láb, száraz, tiszta. [Megszokni, hogy a Csizma] : A pup lehet, hogy kezdetben van egy vicces magas szívvel járni, vagy fagy, de ne aggódj, ez normális.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában