GONOSZ ENERGIA Kipufogó Kipufogó, Rozsdamentes Acél Kipufogó Tipp, Egyetemes 15 Hosszúság (Égett, 2.25 Bemenet 3 Csatlakozó)

GONOSZ ENERGIA Kipufogó Kipufogó, Rozsdamentes Acél Kipufogó Tipp, Egyetemes 15 Hosszúság (Égett, 2.25 Bemenet 3 Csatlakozó)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

Üzemanyag RendszerKipufogó Rendszer. [Prémium Akusztikus Ellenőrző] GONOSZ ENERGIA kipufogó sűrűn tele kiváló, hangelnyelő pamut, így egy alacsony, mély hangon -, hogy az reverberated, hogy növelje a hang.Könnyen telepíthető, csavarokat a perc. [Size, valamint Építési] Ez a kipufogót, hogy 2.25" bemenet, 3" exit, 15" hossz, polírozott, rozsdamentes acél.Kérjük, az intézkedés a kocsi belépő megvásárlása előtt. [Működési Elv] a falak, A kipufogó készülnek, két réteg rozsdamentes acélból készült, ami segít csökkenteni a rezgés pedig elnyeli a hangot. [Kiváló Minőség] Rozsdamentes acél használt nyújt hosszú távú tartósság. [Jellegzetes Megjelenés] A leégett kék tipp a kipufogó kínál művészi fókuszpont, hogy a hátsó ülésen.A jármű kétségtelenül közül kiemelkedik a tömegből. [Prémium Akusztikus Ellenőrző] GONOSZ ENERGIA kipufogó sűrűn tele kiváló, hangelnyelő pamut, így egy alacsony, mély hangon -, hogy az reverberated, hogy növelje a hang.Könnyen telepíthető, csavarokat a perc. [Size, valamint Építési] Ez a kipufogót, hogy 2.25" bemenet, 3" exit, 15" hossz, polírozott, rozsdamentes acél.Kérjük, az intézkedés a kocsi belépő megvásárlása előtt. [Működési Elv] a falak, A kipufogó készülnek, két réteg rozsdamentes acélból készült, ami segít csökkenteni a rezgés pedig elnyeli a hangot. [Kiváló Minőség] Rozsdamentes acél használt nyújt hosszú távú tartósság. [Jellegzetes Megjelenés] A leégett kék tipp a kipufogó kínál művészi fókuszpont, hogy a hátsó ülésen.A jármű kétségtelenül közül kiemelkedik a tömegből.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában