Általános 10db Természetes Silvervine Botok Macskák Macskamenta Moláris Fogak Rágja a Fa Polygonum

Általános 10db Természetes Silvervine Botok Macskák Macskamenta Moláris Fogak Rágja a Fa Polygonum

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

Tiszta, természetes silvervine egy ellenállhatatlan kísértésnek, a macskák számáraLehet, hogy a macskák az étvágyat, illetve izgatott, de ez nem fog ártani a macska testét.Az illata silvervine nagyon hasonló macska hormonok, így a macskák lesz párzás reakciók, mint például a gördülési pedig dörzsölés után a kapcsolatot, de a tényleges helyzet, meg fog könnyebbülni 20-30 perc után, ami nem igaz párzás.Természetes silvervine, nem csak akkor lehet használni, mint egy macska snack, hanem segíthet a macskák őrölni, majd tisztítsa meg a fogait, úgy, mint egy fogam csiszolás tiszta bottal. 10db különböző mennyiség, elég szüksége van a macskák, cicák. 10db Kisállat Macska Természetes Macskamenta Rágni Moláris Fogkrém Macska Snack Botok Silvervine Fa Polygonum Cica fogmosás Érdekel, Ellátás Szolgáltatás : 1. Tiszta, természetes silvervine egy ellenállhatatlan kísértésnek, a macskák számára.Lehet, hogy a macskák az étvágyat, illetve izgatott, de ez nem fog ártani a macska testét. Az illata silvervine nagyon hasonló macska hormonok, így a macskák lesz párzás reakciók, mint például a gördülési pedig dörzsölés után a kapcsolatot, de a tényleges helyzet, meg fog könnyebbülni 20-30 perc után, ami nem igaz párzás. Természetes silvervine, nem csak akkor lehet használni, mint egy macska snack, hanem segíthet a macskák őrölni, majd tisztítsa meg a fogait, úgy, mint egy fogam csiszolás tiszta bottal. 10db különböző mennyiség, elég szüksége van a macskák, cicák.Specifikáció : Anyag : Természetes Silvervine Per Méret : Egységes Hossza 120mm/4.72" Vastagsága 6-13mm/0.51" Jutó Nettó Tömeg : 3g Megjegyzés : napi jutalom vagy kiegészítő élelmiszer, silvervine nem kell fed túl sok egyszerre.Célszerű alkalmazkodni lassan.Különösen a cica, aki használja, hogy az első alkalommal vagy enni snack először, meg kell, hogy fordítson nagyobb figyelmet az élelmiszer-bevitelt.Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés.Csomag tartalma : 10 XCat Silvervine Botok.

További részletek

Material:
Natural Silvervine
Per Size:
Single Length 120mm/4.72 Thickness 6-13mm/0.24-0.51
Per Net Weight:
About 3g
Note:
As a daily reward or supplementary food, silvervine should not be fed too much at one time. It is advisable to adapt slowly. Especially for kittens who use it for the first time or eat snacks for the first time, they need to pay more attention to food intake.:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
10 XCat Silvervine Sticks :

Hasonló termékek a kategóriában