Bsxgse Lóg Állvány Táska Tároló Pecsét Állvány Táska Ziplock Hűtő Táska Hűtő Klip Nyomon Pecsét, Kaja Klipek Festőállvány Klipek (D, Egy Méret)

Bsxgse Lóg Állvány Táska Tároló Pecsét Állvány Táska Ziplock Hűtő Táska Hűtő Klip Nyomon Pecsét, Kaja Klipek Festőállvány Klipek (D, Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 368.10
Készleten:

2 A Hűtőszekrény Fiókos Tároló Állvány Fogad El, Visszahúzható Tervezés, Valamint A Csúszó Alkatrészek Nagyon Erős, Sima.Beállíthatja A Megfelelő Méret, Könnyen Telepíthető A Tároló Állvány, Hogy Az A Hűtőszekrény Alsó Polcon, Hogy Zárja Le A Hűtő Polc.Anyaga : Műanyag.Csomagolás : 1* Légmentesen Záródó Táska Akasztó. A Hűtőszekrény Cipzár Táska Tároló Tároló Táska Készült Vastag Élelmiszer-minőségű PP Anyag, Ami Pedig , Erős, Tartós.Felfüggesztés Design 6 Független Lóg Slot, Képes Tárolni A Különböző Elemeket, Ugyanakkor A Könnyen Hordozható. Könnyű Telepítés, Szerszámok Nélkül.Egyszerűen Lefagy Egyik Végét A Teleszkópos Rúd, A Hűtő Polc, Majd Rögzítse Az Eleje, Majd Helyezze El A Fiókba A Csúsztassa A Telepítés Befejezéséhez. Nem kell vadászni a maradékot, snack egy szervezetlen, hűtőszekrény.A lógó hűtőszekrény rack hatékonyan hasznosítani a felső helyet a hűtőben, tárhely, s tartsd a hűtőben, rendezett.Könnyen flip őket, hogy gyorsan megtalálja, amit keres. A hossza a dia alkalmas arról, hogy 31*11*6 cm-es hűtő állvány.Kérjük, az intézkedés a hűtő polc vásárlás előtt. Könnyű telepítés, szerszámok nélkül.Egyszerűen lefagy egyik végét a teleszkópos rúd, a hűtő polc, majd rögzítse az eleje, majd helyezze el a fiókba a csúsztassa a telepítés befejezéséhez. A hűtőszekrény fiókos tároló állvány fogad el, visszahúzható tervezés, valamint a csúszó alkatrészek nagyon erős, sima.Beállíthatja a megfelelő méret, könnyen telepíthető a tároló állvány, hogy az a hűtőszekrény alsó polcon, hogy zárja le a hűtő polc.anyag : plastic1. A hűtőszekrény cipzár táska tároló tároló táska készült vastag élelmiszer-minőségű PP anyag, ami pedig , erős, tartós.Felfüggesztés design 6 független lóg slot, képes tárolni a különböző elemeket, ugyanakkor a könnyen hordozható.Csomagolás : 1* légmentesen záródó táska akasztó.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában