Kézi Porszívó, Újratölthető Autó Porszívó Csapás, illetve Elszívó Rendszer, Autó, Háztartási Hordozható Porszívó, Pet-Haj-Tisztító (Obszidián)

Kézi Porszívó, Újratölthető Autó Porszívó Csapás, illetve Elszívó Rendszer, Autó, Háztartási Hordozható Porszívó, Pet-Haj-Tisztító (Obszidián)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

【Stílusos design】A porszívó készült elegáns, alumínium burkolat erős testKét szín közül választhat.Obszidián jég fehér, ill. 【Egy-gombot porszívózás】Mini porszívó használ, nagy teljesítményű motor, erős szívó, csak nyomja meg a gombot könnyedén por.Tartós, alacsony zajszint. 【, Nagy Teljesítményű Porszívó】A Mini nagy sebességű elektromos porszívó egy nagy teljesítményű akkumulátor, 30 perc folyamatos használat, illetve egy c-Típusú töltő port a porszívó.Fel tudja valaki otthon, vagy az autó könnyen elvihető. 【Két Módszer】 Mini Porszívó, sokoldalú, valamint két különböző levegő fúvókák, egy vákuum szívó, egyet fúj a por.Például, gumimatracok, úszás gyűrűk fúj levegőt, kanapé sarok, pet-haj, stb. lehet tisztítani belélegzésével. 【Világítási Mód】Érintse meg a be/ki gombot a porszívót, hogy kapcsolja be a világítási mód, világító, sötét sarkok otthon, vagy autóban, ahol nem lehet látni őket.Ez egy kézi és könnyen használható porszívó Mini kézi porszívó készült alumínium burkolat egy erős test.Két szín közül választhat.Obszidián jég fehér, ill.A mini porszívó erős szívó s a por könnyen a nyomja meg a gombot.Tartós, alacsony zajszint.A porszívó rendelkezik egy nagy teljesítményű akkumulátor időtartama 30 perc, a c-Típusú töltő port a porszívó.Fel tudja valaki otthon, vagy az autó könnyen elvihető.Két különböző levegő fúvókák, egy porszívózás, egy homokfújás.A levegő párna, úszás gyűrűk szokott levegő, láthatatlan kanapé sarok, a belső számítógépes esetekben, por billentyűzetek, autó szellőzők, pet haj lehet belélegzett tiszta.Érintse meg a be/ki gombot a porszívót, hogy kapcsolja be a világítási mód, amely megvilágítja a sötét sarkokban az otthoni vagy az autó, amit te nem látsz.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában