Füldugó Alszik a zajcsökkentés,Yawsoy 2pair Szilikon többször használatos füldugó a Zaj Csökkentése 25-33dB, Füldugó Aludni,Úszás,Munka,Koncertek,Tanul(Kék)

Füldugó Alszik a zajcsökkentés,Yawsoy 2pair Szilikon többször használatos füldugó a Zaj Csökkentése 25-33dB, Füldugó Aludni,Úszás,Munka,Koncertek,Tanul(Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

[Hatékony zajcsökkentés] Yawsoy zajszűrő füldugó kiváló minőségű akusztikus szűrő, ami csökkenti a zajt, 25-33db(NRR)A tényleges zajcsökkentő hatás szerint a használati jelenetek, nem fog lemaradni semmi fontos, csak hang akusztikus szűrő hifi zajcsökkentés. [Szuper Kényelmes] Ezek a füldugó gyere, 5 pár fül tippek különböző méretben : XS/S/M/L/Standard Double-Layer, válassza ki a megfelelő pár viselni, hogy élvezze a nyugodt élet.A szilikon anyag biztosítja puha a tapasztalat, nem érzel kellemetlen érzés vagy fájdalom, akkor is, ha kopott őket sokáig. [Környezetbarát] Szilikon füldugó vagy többször használatos, mosható, valamint BPA mentes, lehetne tiszta, a fül tippek a víz(alkohol nem javasolt).Használja többször használatos füldugó nem csak remek ár-érték arány, de az is jó, a környezet.Használata után füldugó a zajcsökkentés, akkor nem kell cserélni őket egy idő után, mint a hagyományos hab füldugó. [Hordozható hordtáska] van egy hordtáska ezek aludni füldugó.Lehet lánc az esetben a kulcstartó együtt használható füldugó a bárhonnan, bármikor.Ha több kicsi az esetben kell használni, akkor is megtalálja a hordtáska a zenekar. [Alkalmazandó Multi-Jelenetek] A hordtáska, Yawsoy füldugó kell alkalmazni, hogy több alkalommal is.Füldugó alszik a zajcsökkentés, hifi füldugó a koncert beszéd, különös tekintettel a munka, fülvédő, amikor lovaglás motor vagy a zajos buli, enyhíti a nyomást, amikor a repülő. [Mit kapsz] Az egész csomag tartalma 2 pár zajcsökkentés füldugó, 1 pár XS méretű füldugók, 1 pár S méretű füldugók, 1 pár M méretű füldugók, 1 pár L méretű füldugók, 1 pár standard double-layer fül tippek, majd egy hordozható hordtáska kulcstartó.Ha problémát tapasztal, akkor lépjen velünk kapcsolatba bármikor. [Hatékony zajcsökkentés] Yawsoy zajszűrő füldugó kiváló minőségű akusztikus szűrő, ami csökkenti a zajt, 25-33db(NRR).A tényleges zajcsökkentő hatás szerint a használati jelenetek, nem fog lemaradni semmi fontos, csak hang akusztikus szűrő hifi zajcsökkentés. [Szuper Kényelmes] Ezek a füldugó gyere, 5 pár fül tippek különböző méretben : XS/S/M/L/Standard Double-Layer, válassza ki a megfelelő pár viselni, hogy élvezze a nyugodt élet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában